POCO F3 Pro Olarak İsimlendirilmesi Beklenen Amiral Gemisi Geliyor

POCO F3 Pro olarak isimlendirileceği iddia edilen yeni akıllı telefon sertifikasını aldı. İşte o model hakkında bildiklerimiz.

POCO F3 Pro 2

Xiaomi 2021 yılının ilk günlerinde ataklarını yaptı. Marka ilk günden ataklarını yaptı ve yeni akıllı telefonlarını sundu. Şimdi sıra yakın zamanda bağımsız olan POCO modeline geldi. Xiaomi’nin alt markası pozisyonundan kurtulan ve bağımsız bir marka olan seri için yeni akıllı telefonlar da ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan birisinin de POCO F3 Pro modeli olması bekleniyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11’in Geniş Açılı Kamerasıyla Çekilmiş Fotoğraflar Yayınlandı

POCO F3 Pro İddialı Bir Akıllı Telefon Olarak Gelecek

Henüz adı resmiyet kazanmamış olsa da seriye devam edileceği düşünülüyor ve sıradaki modelin de F3 Pro olacağı işaret ediliyor. Başarılı bir akıllı telefon olmasını beklediğimiz modelin, EEC sertifikası aldığını da görüyoruz.

Yine bu sertifika üzerinde de kesin isim ortaya çıkmış değil. Sadece şu var ki sertifika üzerinde M2012K11AG seri numarası gözüküyor. Bu seri numarasına sahip olan modelin teknik özellikleri açısından ise neredeyse hiçbir bilgi yok. Sadece şu var ki yeni akıllı telefonların içerisinde Snapdragon 888 işlemci kullanılacağı söyleniyor.

Snapdragon 888 işlemcinin kullanılması çok büyük bir işaret. Bu işlemci amiral gemisi akıllı telefonlarında gördüğümüz güçlü işlemcilerden biri. Hatta 2021 yılının Qualcomm özelinde en iddialı işlemcisi.

Durum böyle olunca yeni seri işlemcinin bulunduğu bir telefona da amiral gemisi bir telefon diyoruz ve bu şekilde öne çıkarıyoruz. Yeni seri akıllı telefonların ne zaman tanıtılacağı konusuna gelince, bu konuda size net şu tarih dememiz mümkün değil.

Fakat şu var ki POCO F3 Pro olarak isimlendirilmesi beklenen akıllı telefonun EEC sertifikası da aldığı gözüküyor. Bu da demek oluyor ki yeni akıllı telefon çıkışı yakın. Öyle çok uzun bir bekleyiş süresinden söz etmeye gerek yok. Birkaç ay sonra yeni modelle tanışmaya hazır olmak gerekiyor.