POCO F2 Pro için Dev Kampanya! Telefon Hediyeleriyle Geliyor

POCO F2 Pro satışları için güzel bir haber geldi. Özel bir kampanya ile yeni akıllı telefon fiyatları bir hayli indirildi.

POCO F2 Pro

POCO F2 Pro, yeni yüzüne kavuşa POCO markasının en iddialı akıllı telefonlarından bir tanesi. Telefon markayı bu günlere getiren ve Xiaomi’den ayrılarak yoluna devam etmesini sağlayan önemli modellerden biri.

Bu denli başarılı olan akıllı telefon, ülkemizde de tuttu ve açıkçası yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başardı.

Dünya genelinde de yüksek satış rakamlarına ulaşan amiral gemisi akıllı telefonun şu sıralar yeniden konuşulmasını sağlayacak önemli bir haber ortaya çıktı. Haber göre telefon için güzel bir indirim kampanyası düzenlenecek.

Bunu da Okuyun:F2 Pro Türkiye’ye Geldi – Özellikleri ve Fiyatı

POCO F2 Pro Fiyatı Önemli Ölçüde Düşecek

Başarılı akıllı telefon için yapılan kampanyayla beraber 128 GB depolama alanına sahip olan versiyonda fiyatların 4.999 TL gibi bir rakama indiğini göreceğiz. Sınırlı süre için geçerli olacak olan bu fiyatların yanında bir de hediyelerin verildiğini göreceğiz.

Sadece ilk 100 kişiye özel olarak, telefonla beraber MousePad ve bir de özel tasarım tişört hediyesi olacak. Kampanyalı olarak satılacak olan akıllı telefonların stokları da hediyelerde olduğu gibi sınırlı olacak ve satışlar sadece Mi Store merkezlerinde yapılacak.

Yani e-ticaret üzerinden yapılan bir kampanya söz konusu değil. Sadece Mi store merkezlerinde geçerli olan kampanyada kaç adet telefon stoğu olduğu ise açıklanmış değil.

Fiyatlarda ciddi bir indirim olacağını öğrenmiş olduk. İçerisinde Snapdragon 865 serisi bir işlemci kullanılan akıllı telefonun 4.999 TL gibi bir fiyatla satılması da güzel bir artı.

Bu modeli almayı düşünüyor ve POCO F2 Pro özelliklerini merak ediyorsanız, bunun için de bir link bırakacağız. Daha önce tanıtımla beraber yeni akıllı telefonun tüm özelliklerini paylaşmış ve bilgilendirme yapmıştık. O yazımızın linkini hemen aşağı ekliyorum.  Unutmadan kampanyanın 25 Ocak ile 29 Ocak arasında düzenleneceğini hatırlatalım. Sadece 4 günlük bir geçerlilik olacak.