POCO F2 için Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı – Telefon Ne Zaman Gelecek?

POCO F2 için yeni bilgiler gelmeye başladı. POCO F2 nasıl bir akıllı telefon olacak? Tanıtım ne zaman?

POCO F2

POCO F2 Pro, Xiaomi’den ayrılan markanın en çok dikkat çeken akıllı telefon modeli oldu. Telefon o kadar çok ilgi gördü ve yüksek satış rakamlarına ulaştı ki POCO’nun bağımsız bir marka olmasına büyük oranda katkı sağladı. Telefonun önce Pro modeli tanıtılmış olsa da serinin bu kadar çok sevilmesi ve satması markanın temel modeli de geliştirmesini sağladı. Neticesinde F2 modeli konuşulmaya başladı.

Telefonun 2020 yılı içerisinde geleceğini de düşünüyorduk ama öyle olmadı. Yeni model 2021 yılına kaldı. Hatta yeni model için ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Ekranım Sarıya Döndü! Nasıl Düzeltirim?

POCO F2 Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Yeni akıllı telefonun özellikleri kısmında net bilgiler yok. Fakat sızan bazı bilgiler bulunuyor. Buna göre yeni akıllı telefonda Snapdragon 732G serisi işlemciler olacak. Ne çok yüksek performans değeri ne de çok düşük bir performans gösterecek olan işlemcilerin dışında RAM için nasıl bir seçenek olacağı ise net değil.

Ekran ise son dönem akıllı telefonlarına atıfta bulunan bir ekran olacak ve 120 Hz yenileme hızına yer verecek. AMOLED panel tercihi yaparak biraz daha kaliteli bir görüntü sunulmasını sağlayacak olan yeni akıllı telefonun, kamerası da amiral gemisi modelleri aratmayacak.

Derinlik, ultra geniş açı kamerası, makro kamera ve geniş açılı bir ana kamera kullanılacağı söylenmekte. Toplamda 4 arka kamera ile fotoğraf ve video kalitesinin nasıl olacağını ise incelemelerle anlama şansımız olacak.

POCO F2 için şimdilik belli olanlar bunlar ama bu telefon Pro kadar üst segment bir cihaz olmayacak orası kesin. Fiyat avantajları sağlayacak olan yeni akıllı telefonun 2021 yılının ilk birkaç ayının içerisinde sunulması beklenmekte. Yeni telefon için farklı bir açıklama gelecek mi göreceğiz.