Özel Olarak Yayınlanan Xiaomi Mi 11 ve MIUI 12.5 Duvar Kağıtları

Xiaomi Mi 11 ve MIUI 12.5 için özel olarak yayınlanmış olan duvar kağıtlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Xiaomi Mi 11 ve MIUI 12.5 2

Xiaomi Mi 11 ve MIUI 12.5, aynı anda tanıtıldı. Mi 11 akıllı telefonları yeni amiral gemisi olarak tanıtıldı ve telefonlarda Xiaomi’nin yeni temsilcisi oldu. İkinci kısımda ise MIUI 12.5 geldi ve bu da arayüz için yeni temsilci oldu.

Uzun bir süre bu arayüzü kullanacağız gibi gözüküyor. MIUI 13 için henüz 1 sene var olduğu söyleniyor. Tanıtımda ortaya çıkan bu detayları daha öncede aktarmıştık. Hem Mi 11 akıllı telefonlarının özelliklerini paylaştık hem de MIUI 12.5 sürümünün özelliklerini paylaştık.

Şimdi sıra geldi hem yeni akıllı telefonlardan hem de yeni arayüzden paylaşılan duvar kağıtlarına. Bir Mi 11 akıllı telefonuna sahip olmadan ya da MIUI 12.5 sürümünün kullanıma sunulmasını beklemeden bu duvar kağıtlarını kullanabilirsiniz.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Özellikleri Her Telefonda Tam Anlamıyla Kullanılmayacak

Xiaomi Mi 11 ve MIUI 12.5 Duvar Kağıtları

Paylaşacağımız duvar kağıtları toplamda 17 adetten oluşuyor. Bunlardan 6 adedi Mi 11 akıllı telefonları için yayınlananlardan 11 tanesi de MIUI 12.5 sürümü için yayınlananlardan oluşuyor.

Ayrıca duvar kağıtlarını FHD+ çözünürlük değerinde paylaşıyoruz. Cihazınızda yüksek çözünürlüklü olarak kullanabilirsiniz. Bunun için de illa ki Xiaomi akıllı telefonunuz olmasına da gerek yok. Çeşitli desenler ve manzaraların da yer aldığı duvar kağıtlarını diğer akıllı telefonlar için de kullanabilirsiniz.

Paylaştığımız tüm duvar kağıtları yukarıdaki galeri içerisinde yer alıyor. Galeride ilerleyerek görseller arasında geçiş yapabilirsiniz.