MIUI 12, İtalya ve Yunanistan Süper Duvar Kağıtları Yayınlandı

İtalya ve Yunanistan Süper Duvar Kağıtları yayınlandı. Xiaomi ilk defa ünlü bölgeleri ele aldı.

Italya ve Yunanistan Super Duvar Kagitlari 2

Xiaomi için Süper Duvar Kağıtları farklı bir boyuta geldi. Önce bu özellik sadece gezegenlerle sınırlı kaldı deniyordu. İlk yayınlandığında zaman sadece iki duvar kağıdının olduğu ve bunların da sadece gezegenlerden seçildiğini biliyoruz. Peşinden MIUI 12.5 ile geometrik şekiller geldi. Peşi sıra ünlü bir Çin dağı kullanıldı. Şimdi ise bir kategori daha açıldı ve bu kez İtalya ve Yunanistan Süper Duvar Kağıtları yayınlandı.

Bunu da Okuyun: Redmi 7A Modellerine MIUI 12 Güncellemesi Geldi

İtalya ve Yunanistan Süper Duvar Kağıtları Hangi Bölgeleri Ele Alıyor?

İlk defa ülkelere yer verilen Süper Duvar Kağıtları için ünlü bölgeler seçilmiş. İtalya’nın ünlü Dolomitler bölgesi ve Yunanistan’ın da Navagio Plajı ele alınmış. İtalya’ya için bakacak olursak, ünlü sıradalar olarak bilinen Dolomitleri süper duvar kağıtları olarak görme şansını elde edeceğiz.

Yunanistan’a bakacak olursak, batık gemi enkazı ile ünlü olan Navagio Plajını görme şansını elde edeceğiz. İki bölge için de yayınlanan duvar kağıtları, diğer duvar kağıtlarında olduğu gibi yine sınırlı olarak yayınlandı.

Yani her cihazda kullanım yapılması mümkün değil. Tıpkı diğer süper duvar kağıtlarında olduğu gibi bunun için de AMOLED ekran ve Snapdragon 8xx serisi gerekecek.

Yeni Süper Duvar Kağıtları desteklenen cihazlar için tüm kullanıcılara ne zaman ulaşacak derseniz bunun için biraz beklemek lazım. MIUI 12.5 sürümüyle beraber muhtemelen bu iki duvar kağıdı da kullanıma sunulacak. Şimdilik sadece Çin beta sürümde iki duvar kağıdını görmek mümkün oldu.

Global versiyonda iki duvar kağıdını görmek zaman alacak. Her zaman ki gibi. Bu iki ülkenin ünlü bölgelerinin yer aldığı Süper Duvar Kağıtları bundan sonra gelebilecek seriler için de ipucu veriyor. Belki de ülkemizde de ünlü olan bir tatil beldesini yakın zamanda Xiaomi cihazlarda görebiliriz.