MIUI 12.5 Yeni Titreşim Modellerini Destekleyecek Telefonlar Belli Oldu

MIUI 12.5 ile gelecek olan yenilik titreşim modları için hangi telefonların destek vereceği belli oldu. İşte yeni özelliği destekleyecek olan telefonlar.

MIUI 12.5

MIUI 12.5 ile gelecek olan yenilikler her akıllı telefon tasarımdan desteklenmeyecek. Bunu yeni sürüm tanıtıldığı andan beridir söylüyor. Yeni sürümün bazı özellikleri sadece amiral gemisi Xiaomi telefonlara özgü olacak ve açıkçası herkes bu özelliklerden verim alamayacak.

Böyle bir sistem özelliği olan yenilenmiş titreşim modellerinin de hangi akıllı telefonlar tarafından destekleneceği belli oldu.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5, Telefonlarda Önemli Bir Sistemi Değiştiriyor

MIUI 12.5 Titreşim Modellerini Destekleyecek Akıllı Telefonlar

Resmi forum sayfalarında netleşen bilgilere göre bu özellik başta amiral gemisi akıllı telefonları için geçerli bir özellik olacak. Her amiral gemisi modeli için de değil. Sadece seçilmiş ve Mi Haptic sistemini destekleyen telefonlar için.

Bu telefonların sayısı öyle çok değil. Başta tabii ki son seri Xiaomi Mi 11 akıllı telefonları var. Diğer modeller şöyle:

Bu modeller dışında yeni titreşim modellerini destekleyen akıllı telefon yok. Fakat şöyle bir durum daha var ki onu da eklemek gerekiyor. Mi 11 akıllı telefonları tanıtıldı ama tek model olarak tanıtıldı. Telefonların yeni versiyonları da çok yakın bir zaman da tanıtılacak.

8 Şubat tarihinde yapılacak olan global lansmanla beraber yeni akıllı telefonların da tanıtılacağını söylemiştik. Mi 11 Pro, Mi 11 Lite gibi modeller geleceği söyleniyor. Yeni gelecek ve Mi 11 akıllı telefonlarına ait olacak olan bu modellerde de yine MIUI 12.5 yeni titreşim modelleri desteklenecek.

Burada umutsuz olan eski akıllı telefonlar. Mi 9 Pro serisinden öncesi için zaten söz konusu özelliği unutmak gerekiyor. Çünkü daha eski modellerde X doğrusal titreşim motoru bulunmuyor.