MIUI 12.5 ile 4 Yeni Sürekli Açık Ekran Tasarımı Geliyor

MIUI 12.5 sürekli açık ekran özelliğini coşturacak. Yeni ekran tasarımları ortaya çıktı.

MIUI 12.5

MIUI 12.5, basit bir arayüz güncellemesi olmaktan çok uzak. İlk tanıtıldığı zaman basit bir arayüz güncellemesi olarak değerlendirilmiş olsa da yenilikleri bitmek bilmedi. Sürekli yeni bir bilgi, yeni bir tasarım ya da yeni bir animasyon görüyoruz. Bugüne kadar sayısız özellik için haber yaptık. Şimdi bir yenilik daha ortaya çıktı. Bu kez de sürekli açık ekran özelliği için gelecek olan bazı yenilikler var.

Sürekli açık ekran özelliğine sahip olan akıllı telefonlarda, biraz daha güzel bir tasarım kullanmak isteyen kullanıcılar için yayınlanan yeni ekranlar ortaya çıktı. Toplamda 4 yeni ekran geliyor.

Bunu da Okuyun: Klon Moduna Harika Bir Özellik Geliyor

MIUI 12.5 ile Sürekli Açık Ekran Özelliğine Gelen Yeni Ekranlar

Beta sürümde gözüken yeni tasarımlar biraz daha Xiaomi hayranlarına hitap ediyor. Çünkü şöyle bir durum var ki ekranlarda özenle hazırlanmış olan MIUI 12.5 logosunu görüyoruz. Sürüm numarasının gösterildiği ekranlarda çok şık logolar sunulduğunu da söylemek lazım.

Dikkat çekici logolarla öne çıkan 4 yeni ekran görüntüsünün birbirlerinden farkı ise renkleri. Bir adet sürüm logosunda kullanılan çok renkli tasarım, bir adet mavi, bir adet kırmızı ve bir adette yeşil renk seçeneği sunulmuş durumda.

Sadece logo ekranının yer almadığı yeni ekranlarda aynı zamanda saat ve tarih bilgisinin de bulunduğunu görüyoruz. Zaten bu da sürekli açık ekran özelliğinin temelini oluşturan bir detay olduğu için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.

Sürekli ekran sürüm numarasının 2.9.667 olarak değişmesiyle gelen yeni seçeneklerin şimdilik Çin betasında bulunduğunu da ekleyelim. Tabii ki çok kısa süre sonra global güncellemeler de peşi sıra gelmeye başlayacak. Yeni bu yeni ekranlara biz de yakın zaman içerisinde ulaşmış olacağız. Bakalım MIUI 12.5 sürprizleri durmak bilmeyecek gibi. Yeni sürprizler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.