MIUI 12.5 Güncellemesi Yayınlanmaya Başladı – Güncelleme Alan İlk Modeller!

MIUI 12.5 güncellemesini alacak ilk telefonlar belli oldu ve herkese açık beta sürüm yayına açıldı. İşte güncelleme alacak modeller.

MIUI 12.5 2 2

MIUI 12.5 güncellemesi için gelecek olan yenilikleri hafta başından beridir paylaşmaya devam ediyoruz. Hafta başında ilk olarak yeni sürümün gizli kalan 5 özelliğini paylaşmıştık.

Hemen sonrasında animasyonlar için yapılan değişiklikler geldi. Bunun arkasından Süper Duvar Kağıtları ve mikrofon özelliği derken, sonrasında kamera yenilikleri sunuldu. Tüm bunlar yeni arayüzün ne zaman yayınlanacağı sorusunu akla getirdi. İşte bu soru için beklenen açıklamada Xiaomi’den geldi ve güncellemeyi alacak ilk cihazlar duyuruldu. Ayrıca herkese açık ilk beta sürümü de yayınlandı.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 ile Kameralar Değişiyor – İşte Yeni Özellikler

MIUI 12.5 Güncellemesini Alacak Cihazlar – İlk Beta Sürümü Geldi

Xiaomi bugün yaptığı paylaşımla beraber güncellemeyi alacak olan ilk cihazları açıkladı. Bu cihazlar public beta, yani herkese açık beta olarak güncellemeleri almaya başladı. Kapalı beta testlerinden sonra sonunda güncellemeyi almaya başlayacak olan akıllı telefonlar ise şöyle:

MIUI 12.5 güncellemesi ilk olarak public beta olarak yayınlandı. Kararlı sürümü biraz daha beklemek lazım. Şu an güncellemeler Çin’de başlamış durumda. Global olarak da yakın zamanda güncellemenin gelmesi bekleniyor. Global olarak da güncellemeyi alan ilk telefonlar bunlar olacak.