Mi Hava Durumu Süper Duvar Kağıdı Yayınlandı  

Mi Hava Durumu Süper Duvar Kağıdı seçeneği yayınlandı. Yeni bir kullanım daha gelmiş oldu.

Mi Hava Durumu Super Duvar Kagidi 2 e1611660253329

Süper Duvar Kağıtları, Xiaomi için gelenek haline gelmeye başladı. Çok yeni bir özellik bunun için belki gelenek haline geldi dememiz aklınızı karıştırabilir ama yapılan güncellemeler bunu gösteriyor. Özellik ilk defa yayınlandığı zaman bir iki tane çeşit vardı ve bu çeşitler de tek tipti. Sadece gezegenler üzerine gidilmiş olan bir çalışma vardı. Fakat çok kısa sürede yeni seçenekler bir bir gelmeye başladı. Önce manzaralar sonra geometrik şekil seçenekleri derken daha doğal çalışmalar görmeye başladık. Öyle ki en son İtalya ve Yunanistan’ın ünlü tatil beldeleri Süper Duvar Kağıtlarına dahil edildi. Şimdi ise yeni bir seçenek daha var. Mi Hava Durumu Süper Duvar Kağıdı duyuruldu. Bu kez de farklı bir işlevsellik geliyor.

Bunu da Okuyun:  MIUI Güncellemesi ile Yeni Kamera Filtreleri Geliyor

Mi Hava Durumu Süper Duvar Kağıdı Neler Sunacak?

Yeni duvar kağıdı özelliğini kullanabilen tüm kullanıcılar için geçerli olacak olan güncellemede, artık ekranınızda hava durumlarını görebileceksiniz. Hava durumuna göre ekrandaki duvar kağıdı dinamik olarak değişecek. Yağışlı ya da güneşli gibi tüm seçenekler bulunacak. Desteklenen tüm akıllı telefonlara gelecek olan bu yeni duvar kağıtları için ise birazcık bekleyeceğiz.

Her yazıda bu durumu altını çizerek aktarıyorum ama yine aktarmam gerekiyor. Süper Duvar Kağıtları, Çin ROM’lar üzerinden denemeye alınıyor ve çok az bir cihaz grubu içerisinde deneniyor. Bunun nedeni özellik üzerinde yapılacak bir hatanın ya da ortaya çıkacak bir sorunun doğrudan telefonun performansını etkileyecek olması.

Böyle bir durum yaşamamak adına önde testler yapılıyor ve sonrasında daha geniş kullanıcılara yeni seçenek sunularak, tüm cihazlara dağıtım başlıyor. Mi Hava Durumu Duvar Kağıdı için de aynı yol izleneceğinden dolayı, güncellemeyi hemen alamayabilirsiniz. Zaten global sürüm için yayının yapılması da zaman alacaktır. MIUI 12.5 yayınlandığı zaman tüm cihazlar için bu yeni seçeneğin olacağını düşünüyorum.