En İyi Redmi Note 9 Pro Kılıfları ve Fiyatları

En iyi Redmi Note 9 Pro kılıfları ve bu kılıflar için belirlenen satış fiyatları. İşte telefonunuzda kullanabileceğiniz seriler.

en iyi Redmi Note 9 Pro kılıfları

Redmi Note 9, 2020 yılında çok popüler oldu. Telefon o kadar popüler oldu ki en çok satılan modeller listesinde birinci sırada yer aldığı bile oldu. Ülkemizde de çok satan model, bu kadar ilgi görünce haliyle aksesuarları da ilgi görüyor. Biz de telefonu tercih eden takipçilerimiz için en iyi Redmi Note 9 Pro kılıfları yazısı hazırlamaya karar verdik.

Yeni bir Note 9 alacaksanız ya da mevcut modeliniz için artık kılıf alma zamanının geldiğini düşünüyorsanız, size güzel öneriler sunacağız. Hiç uzatmayalım ve en iyi kılıflar için önerilere geçelim.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9T Tanıtım Tarihi Kesinleşti

En İyi Redmi Note 9 Pro Kılıfları ve Merak Edilen Özellikler

Listemizde birkaç farklı kılıf modeline ve bu kılıfların piyasadaki satış fiyatlarına yer vereceğiz. Fiyatlar değişiklik gösterebilir onu da ekleyelim.

Pro Zebana Premium Deri Kılıf

Ülkemizde de satışı yapılan kılıf, gerçekten şık bir görüntü isteyenler için ideal olan ürünlerden bir tanesi. Kılıfa üstten baktığınız zaman iki yanda suni deri kullanıldığını ve orta kısımda da kırılmaz cama yer verildiğini anlıyoruz. Slim fit olarak nitelendirilen ince bir yapıda olan kılıf, sadece şık bir görüntüye sahip değil.

Ayrıca kamera kısmında yükseltilmiş kenarlar kullanılıyor ve bu da lenslerin korunmasını sağlıyor. Aynı şekilde kenar korumalıkları da olan kılıfın, esnek yapısı sayesinde kolayca çıkarılıp takılabildiğini görüyoruz.

Fiyat: 50-60 TL arasında

Zebana New Fashion Deri Kılıf

En iyi Redmi Note 9 Pro kılıfları arasında yer vermek istediğimiz modellerden biri olan New Fashion modeli, adından da anlayabileceğiniz gibi şıklığı ön planda tutan bir model. Kılıf iki parça olarak kullanılmış. Bir parçada, büyük olan kısımda suni deri malzemeye yer verildiğini görüyoruz.

Zaten kılıfa şıklık katan kısım da burası. Kirlenmeye karşı da dayanıklı olan bu kılıfın kenarlarında ise korumayı attırmak için desekli silikon kullanılmış olduğunu görüyoruz. Düşmelere karşı da bir nebze koruma sunan kılıf hem ekran kısmında hem de lens kısmında yükseltici kenarlar kullanarak telefonu çizilmelere karşı da koruyor.

Fiyatı: 50-60 TL arasında

Kamera Lens Koruyuculu Kılıf

Hem telefona renk getirmek hem de işlevsel bir kılıf kullanmak isteyenler için ideal olan ürün, tek parça arka kapak dışında renkli çerçeveler sunuyor. Birçok farklı renkte çerçeve seçebiliyorsunuz. En büyük avantaj ise kılıfın kamera kapağının olması. Kamerayı kullanmadığınız zaman kapağı kapatabiliyorsunuz ve bu şekilde çiziklere karşı da tam koruma sağlanıyor. Parmak izi bırakmayan yüzeyi, TPU silikon malzemesi sayesinde tam koruma sunması gibi artılar da var.

Fiyatı: 40-50 TL

Cross Military Vega Tank Zırh Kılıf

En iyi Redmi Note 9 Pro kılıfları için sağlam bir ürün istiyorum diyenlerdenseniz, tank zırh kılıfı tam size göre olan bir ürün olacak. Arka kısımda bir yüzük aparatı da bulunduran kılıf, sert slikon TPU gövdeden üretilmiş ve polikarbon sırttan yapılmış. Çift katmanlı yapısı sayesinde darbelere karşı da tam anlamıyla koruma sunan kılıf, hem stant olarak kullanılabiliyor hem de yüzük aparatı içerisinde magnet özelliği bulunuyor.

Fiyatı: 40-45 TL

Coverzone Darbe Koruyucu Kılıf

Yine silikon malzemeden üretilmiş olsa da koruma konusunda biraz daha iddialı olan kılıf, arka kısımda şeffaf bir yapıyla geliyor. Arka kısımdaki şeffaf yapı, kenarlarda ise kalın koruyucu tabaka ile bizi karşılıyor. Yine arka kısımda yüzük kısmının yer aldığı kılıf, stant olarak da kullanılabilmekte.

Fiyatı: 50 – 55 TL

Kzy Manyetik Silikon Kılıf

Listemizdeki son kılıfa geldik. Parmak izi bırakmayan bu özel kılıf, manyetik fonksiyonlu olarak geçiyor. 360 derece dönebilen yüzük halkası, özellikle araç içi manyetik tutucularla direk olarak bileşebiliyor ve rahat bir kullanım sunuyor. Stant olarak da kullanabileceğiniz kılıfın, telefonun her tarafını sarabildiğini de ekleyelim.

Fiyatı: 35-40 TL

En iyi Redmi Note 9 Pro kılıfları için sona geldik. Sırada Mi 10T gibi popüler modeller var. Bu modeller için de paylaşımlarımız devam edecek.