Çin’i Sallayan Xiaomi Mi 11 Kılıfları Satış Rekorları Kırıyor

Xiaomi Mi 11'in önüne geçen kılıflar sosyal medyada gündem oldu. Yeni akıllı telefona özel tasarım kılıflar nasıl gözüküyor?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 akıllı telefonu globalde satışa çıkmadı ama Çin’de çok süratli bir şekilde satılıyor. Xiaomi’nin yakın zamanda yapmış olduğu bir paylaşımı hatırlıyorum. Bu paylaşımın haberini de yapmıştık ve firma yeni akıllı telefonların yarım milyonun üzerinde sattığını duyurmuştu.

Fakat son günlerde telefonun bile önüne geçen bazı ürünler var ve sosyal medyada da gündem oldu. Çinli kullanıcıların tercih etmeye başladığı kılıflar, telefonların çok daha üzerinde satış elde etmeye başladı.

Tasarımcıların Mi 11 kameralarını kullanarak hazırlamış olduğu arka kapaklarda, çeşitli karakterler var ve bu karakterlerin göz kısımları Mi 11 serisi akıllı telefonların kameralarına denk getirilmiş durumda.

Bunu da Okuyun: En İyi Redmi Note 9 Pro Kılıfları ve Fiyatları

Xiaomi Mi 11 Kılıflarına İlgi Yoğun

Tasarımcılar tarafından hazırlandığı belirtilen kılıfların sadece Çin’de satışı var. Zaten telefonlar da henüz global pazar üzerinden satışa çıkmadı. Buna rağmen kılıflar bir hayli ünlü oldu diyebiliriz.

Zaten görsellerini paylaşıyor olacağım ama kılıflara baktığımız zaman ünlü karakterlerin olduğunu da görüyoruz. Counter Strike oyununa ait bir kılıf, Pokemon karakterlerinin dikkat çektiği bir kılıf, kurbağa ve sevimli inek gibi karakterlerin olduğu çok sayıda kılıf bulunuyor.

Telefonun dışarıdan görünüşünü çok daha dikkat çekici ve eğlenceli hale getiren modellerin Avrupa pazarına ne zaman geleceği net değil. Muhtemelen bunun için telefonların global pazara sunulması gerekiyor.

Xiaomi’nin resmi olarak böyle bir kılıf çalışması olup olmayacağı da net değil. Belki de bu kadar ilgi çekmesinin ardından Xiaomi Mi 11 modeli için resmi olarak da böyle kılıfların üretimi yapılabilir. Bazı örnekleri görsel olarak ekliyoruz. Kılıf yapılarını bu görsellerden görebilirsiniz. Benzer tasarımlar paylaşılmaya devam ederse biz de ekleyeceğiz.