Black Shark 4 Özellikleri Açıklanmaya Başladı

Black Shark 4 akıllı telefonu öyle özelliklerle gelecek ki amiral gemilerini ağlatacak! İşte ilk bilgiler.

Black Shark 4

Xiaomi’nin oyun ortağı olarak isimlendirilen Black Shark, yakın zamanda yeni akıllı telefonunu sunacak. En son Black Shark CEO’su tarafından yapılan açıklamalar sonrasında gündeme gelen yeni akıllı telefon, serinin 4.telefonu olacak.

En güçlü akıllı telefon olacağı iddiasının bulunduğu yeni model hakkında yapılan paylaşımlar, gerçek anlamda başarılı bir modelin geleceğini gösteriyor. Önce CEO’nun yaptığı açıklamalar şimdi ise belli olan bazı detaylar, çok güçlü bir telefon göreceğimizi neredeyse kanıtladı.

Bunu da Okuyun: Tanıtımda Söylenmeyen 5 İlginç MIUI 12.5 Özelliği

Black Shark 4 Hakkında Ne Biliyoruz?

Yeni akıllı telefon için paylaşılan son bilgilere göre bu model içerisinde 4500 mAh değerinde bir batarya bulunduracak. Batarya belki bir oyun telefonu için çok iyi gözükmeyebilir ama şöyle bir şey var ki diğer akıllı telefonlarda görmediğimiz bir hızlı şarj teknolojisini göreceğiz.

Bu modelde 120W hızlı şarj desteği olacak ki bu da telefonun 15 dakikayı bile bulmadan şarj olacağını gösteriyor. Hatta markanın bunun için paylaşmış olduğu bir de afiş var. Yani sızıntıdan söz etmiyoruz. Direkt olarak resmi bir özellikten söz ediyoruz.

Telefonun pilinin bu kadar iddialı olacağını biliyoruz. Şimdilik sadece bataryalar netleşmiş gibi gözüküyor ama diğer teknolojiler hakkında da çok fazla iddia var. Buna göre söz konusu akıllı telefonlarda dönemin en güçlü işlemcilerinden biri olan Snapdragon 888 işlemcisi kullanılacak.

Snapdragon 888 işlemcisi diğer amiral gemisi akıllı telefonlarında da yer alan işlemci olacak ama Black Shark 4 bu konuda da fark yaratacak bir model olmayı başaracak. Çünkü hem depolama biriminde hem de RAM kısmında benzerlerinden çok daha farklı bir donanım sunulacağı iddiası var.

Tüm bunların yanında oyuna özel olarak yapılan özelleştirmeler de fark yaratacak detaylar arasında geliyor. Belki özelleştirilmiş yeni bir arayüz, oyun modları ve çok daha fazlası. Bu bilgiler şimdiden heyecanlandırıcı bilgiler. yakın zamanda tanıtılacağı söylenen yeni telefonda daha neler göreceğiz kim bilir.