Black Shark 4 AnTuTu Listesini Salladı

Black Shark 4 sanıldığından da daha iddialı gelecek? Yeni model için paylaşılan puanlara bir bakın.

Black Shark 4

Güçlü akıllı telefon arayışına cevap olacağı söylenen yeni oyuncu telefonu Black Shark 4 için yavaş yavaş netlik kazanan bir pencere var. Yakın zamanda telefonun pil kapasitesi ve şarj teknolojisi için bazı bilgiler sızmıştı.

120W hızlı şarj destekleyeceği ve 4500 mAh gibi de bir batarya kullanacağı görülen akıllı telefonun şimdi de AnTuTu skorları ortaya çıktı. Skorlar ortaya çıktı ama ne skorlar.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 ile Telefonunuzu Bir Mikrofona Çevirebileceksiniz

Black Shark 4 Liderliği Eline Alacak Gibi Duruyor

AnTuTu sonuçları doğruysa bu model, yılın en iddialı akıllı telefonu olacak. Telefonun puanının 788.505 olduğu görülüyor. Bu puan listede zirve olmasının yanında telefonun daha önce kırılmamış olan bir rekoru kıracağını da işaret ediyor.

Şöyle bir karşılaştırma yapmak istersek, yeni akıllı telefonun Mi 11 modeline bile fark attığı görülüyor. Öyle ki Mi 11 akıllı telefonları AnTuTu üzerinden 708.425 puan almıştı.

Arada 80 bin puan gibi dev bir fark var. Telefonun bu derece yüksek bir puan almasını sağlayan tabii ki içerisinde yer alan sistem olacak. Beklentiler bu modelin Snapdragon 888 işlemci kullanacağı yönüne.

Bir yandan Snadpragon 888 işlemci kullanılacak bir yandan da 8 GB ve 12 GB  LPDDR5 RAM kullanılacak. Depolama birimi kısmına geçildiğinde ise depolama biriminin UFS 3.1 depolama birimi olduğunu göreceğiz. Bu da demek oluyor ki performans konusunda yeni akıllı telefonlar, şu dönemin maksimumlarını sunacak.

Peki, aynı özelliklere sahip olan diğer amiral gemisi akıllı telefonlarına göre Black Shark 4 modelinin nasıl bir farkı olacak? Asıl mesele burası gibi. Çünkü telefonda ek bir soğutma sistemi sunulacak. Bu ek soğutma sistemi sayesinde akıllı telefonun sürekli olarak yüksek performans altında çalışması sağlanacak.

Her şeyi üst üste koyduğunuz zaman, yeni oyun telefonu çok çok iddialı bir model. Yakın zamanda tanıtımı yapılacağı söylenen telefonun detaylarını bekliyor olacağız. Tanıtımda bakalım nasıl açıklamalar yapılacak? Sonuçta zirveye oynayacak yeni bir akıllı telefondan söz ediliyor.