Xiaomi Telefonda Bir Şarkıyı Zil Sesi Yapma ve Ayarlar

Xiaomi telefonda bir şarkıyı zil sesi yapma işlemi nasıl olur? Zil sesi için yapacağınız ayarlamaların detayları.

Xiaomi Telefonda Bir Şarkıyı Zil Sesi Yapma

Xiaomi telefonda bir şarkıyı zil sesi yapma, çok zor bir işlem değil. Nasıl ki önceden ayarlanmış olan bazı zil seslerini ayarlar üzerinden direkt olarak ayarlayabiliyorsanız, hemen hemen benzer bir şekilde farklı bir ses dosyasını da zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz.

MIUI arayüzü favori şarkılarınızı zil sesi olarak da kullanmaya izin veriyor. Bu işlemi daha önce yapmadıysanız ya da nasıl yapılacağını bilmiyorsanız, geçelim bu işlemin nasıl yapılacağına. Çok zor değil ama bilmediğiniz sürede yapamayacağınız bir ayarlama.

Bunu da Okuyun: Telefonunuz MIUI 13 Güncellemesi için Uygun mu?

Xiaomi Telefonda Bir Şarkıyı Zil Sesi Yapma Adımları

Baştan belirtmemiz gereken bir nokta var ki o da şu yeni Xiaomi’nin markası altında farklı isimlerde telefonlarda var. Mesela Redmi modelleri gibi. Bu işlemleri Redmi modellerinde de gerçekleştirebilirsiniz. Yine aynı adımları uygulamak yeterli oluyor. Sonuçta kullanılan arayüz aynı olan arayüz. Hazırsanız işlem aşamalarına geçiyoruz.

Xiaomi’de bir şarkıyı zil sesi yapma adımları böyle. Burada dikkat edeceğiniz nokta çok açık. Dikkat etmeniz gereken kısım, zil sesi olarak ayarlayacağını şarkının önceden telefona indirilmiş olması.

Yani dosya yöneticisi içerisinde bu şarkının bulunuyor olması gerekiyor. Aksi durumda zaten seçeceğiniz dosya olmayacak. Haliyle şarkı için ayarlama yapmanız da mümkün olmayacak. Sanmıyorum ama yine de ayarlama kısmında bir sorunla karşılaşırsanız yorum atabilirsiniz.