Xiaomi Ses Kontrollü Duvar Lambasını Satışa Sundu

Xiaomi ses kontrollü duvar lambası satışa çıktı. İşte oyuncuların çok seveceği o lambalar.

Xiaomi ses kontrollü duvar lambası

Xiaomi, ilginç ürünleri piyasaya sunma konusunda çok kararlı bir firma. Firmanın piyasaya sunduğu öyle ürünler var ki bu kadar da olur mu diyorsunuz. Akıllı tuvalet fırçasından, akıllı koku savar cihazına kadar her şeyi gördük. İşte bu tip ürünlerden birisi de Xiaomi ses kontrollü duvar lambası oldu.

Firmanın yeni ürünlerinden biri olan lamba, özellikle YouTuberların ve Twitch yayıncılarının çok tercih edeceği aksesuarlarından bir tanesi olarak gözükebilir. Peki, söz konusu lambalar bize neler sunuyor?

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Güncellemesi için Tarih Belli Oldu – Ek Bilgiler Paylaşıldı

Xiaomi Ses Kontrollü Duvar Lambası Özellikleri ve Fiyatı

Lambaları farklı şekillerde kullanabiliyorsunuz. Parçalı tasarıma sahip olan lamba, mıknatıslı bir sistem sunuyor. Yani gelen lambanın tasarımını da özelleştirebiliyorsunuz. Mıknatıslı yapı sayesinde, istediğiniz şekilleri oluşturup bu şekillere göre bir düzen kurabiliyorsunuz.

Farklı desenler oluşturabildiğiniz gibi farklı ışık renkleri de kullanabiliyorsunuz. Seri RGB renk desteğine sahip. Bu sayede farklı renklendirmeler kullanabiliyorsunuz. Hatta lamba oynadığınız oyuna göre de renklendirilebiliyor. Bu da özellikle oyuncular için çok önemli bir avantaj sunmuş oluyor.

Popüler oyunlar için hazırlanmış olan ışık tasarımlarından yararlanmak mümkün. Dediğimiz gibi kendi ışık kombinasyonlarınızı da oluşturabiliyorsunuz. Bunun için Xiaomi’nin sunmuş olduğu bir uygulama var. Bu uygulama üzerinden de renk düzenini kontrol edebiliyorsunuz.

Gelelim işin sesli kontrol kısmına. Sesli kontrol kısmında da yeni lambaların XiaomiAI destekli olduğunu ekleyelim. Yani sadece ses ile lambayı açıp kapatmanız mümkün oluyor.

9 parçalı olarak gelen ışık setinin fiyatına gelince, bu modelin Çin’de 699 Yuan gibi bir fiyata sunulduğunu görüyoruz. Dolar karşılığı olarak baktığımız zaman 107 dolar gibi bir rakam karşımıza çıkıyor. Ülkemize gelecek olursa serinin fiyatının ne olacağını bilmek ise zor. Fakat çok ucuz olmayacağı kesin. Lambaların tek sistemli fiyatı ise 15 dolar.