Xiaomi Mi Watch Lite Tanıtıldı – Özellikleri Neler?

Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saat ortaya çıktı. Uygun fiyatlı yeni akıllı saat hakkında merak edilen bilgiler.

Xiaomi Mi Watch Lite

Yeni akıllı saat tanıtacağı konusunda önemli sızıntılarla gündeme gelen Xiaomi, bekleneni yaptı ve bugün Xiaomi Mi Watch Lite modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Redmi Watch modeliyle çok yakın olan yeni akıllı saat modelinin yetenekleri de bir hayli dikkat çekti.

Avrupa genelinde de satılması beklenen yeni akıllı saatlerin özelliklerinin nasıl olduğuna geçelim. Herhangi bir resmi fiyat henüz yok ama fiyat konusunda da tahmin vereceğiz.

Bunu da Okuyun: Redmi 9 Power Ortaya Çıktı – Yine Yeniden Redmi!

Xiaomi Mi Watch Lite Özellikleri Hakkında Detaylar

Yeni akıllı saat kare formunu koruyan bir model oldu. Yuvarlak tasarım yerine kare şeklinde bir tasarım kullanan akıllı saat, 1.4 inçlik bir ekran sunuyor. LCD ekran kullanımı devam eden akıllı saatin, çözünürlük değeri ise 320 X 320 piksel olarak açıklandı.

Ekran çok başarılı diyemeyiz ama bir akıllı saat için de gerekeni vermiş diyebileceğimiz bir ekran değerinde.

Diğer özelliklere baktığımızda saatin çok yönlü olduğunu görüyoruz. 11 farklı spor modu desteği, özel spor modu oluşturma artısı, GPS desteği, kalp ritim ölçme özelliği, uyku takibi, hava durumu desteği gibi artıları olan yeni akıllı saat, 230 mAh değerinde de pile sahip.

Hızlı şarj destekli akıllı saat toplamda 2 saat içerisinde tam şarj oluyor ve 9 güne kadar pil süresi sunabiliyor. Tabii ki GPS ve spor takibi özelliği kullanıldığı zaman bu süre 10-11 saate kadar düşüş gösterebiliyor.

50 metreye kadar suya dayanıklı olan Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saat modelinin hem iOS hem de Android uyumu olduğunu da ekleyelim. Her iki işletim sistemine uygun olan akıllı saat ne zaman satışa çıkacak net olarak açıklanmadı ama yeni saatin, 40-50 dolar arasında bir fiyatla gelmesi bekleniyor. Yani uygun fiyatlı bir akıllı saat gelmiş oldu.