Xiaomi Mi Air Purifier 2h ile Akıllı Telefon Bağlantısını Yapmak

Xiaomi Mi Air Purifier 2h ile akıllı telefon kurulumu nasıl yapılır? Kurulum aşamasında izlenecek olan yol.

Xiaomi Mi Air Purifier 2h 7

Xiaomi Mi Air Purifier 2h, Xiaomi’nin sunmuş olduğu iddialı bir hava temizleme cihazı. Özellikleri düşünüldüğü zaman, zaten az ürünün bulunduğu kategoride dikkat çeken cihazlardan biri olmayı başaran Purifier, kullanıcılara büyük kolaylıklar da sağlamakta.

En büyük avantaj ise hava temizleme aracının akıllı telefonlar üzerinden de kolayca kontrol edilebiliyor olması. Bunun için markanın resmi ev uygulamasından yararlanmak gerekiyor. Mi Home uygulaması üzerinden yapacağınız kurulum, işinizi çözmek için yeterli olacaktır.

Peki, bunu nasıl yapacağız? Yani akıllı telefonunuz için cihazın kurulumunu nasıl gerçekleştireceğiz? Gelin o detaylara geçelim.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Ekranım Sarıya Döndü! Nasıl Düzeltirim?

Mi Home Üzerinden Xiaomi Mi Air Purifier 2h ile Akıllı Telefonu Bağlama

Cihazı telefonunuza ekleyerek sorunsuz bir şekilde kullanmak adına yapacağınız işlemlere geçeceğiz. Sonrasında da yaşanabilecek olan sorunlara karşı bazı önerilerde bulunacağız. Hiç zaman kaybetmeyelim ve işlem adımlarımıza başlayalım.

1.Mi Hava Temizleme Cihazınızı Açın

Eğer cihazınızı yeni aldıysanız ya da henüz kurulumu gerçekleştirmemişseniz o zaman ilk yapacağınız şey, cihazınızı kurmak ve çalıştırmak olacaktır. Güç kablosunun bağlantısını yapın ve sonrasında cihazda yer alan güç tuşuna basarak cihazı çalıştırın.

2.Mi Home Uygulamasını Yükleyin

Şimdi yapmanız gereken Mi Home uygulamanızı yüklemek olacak. Eğer zaten uygulamayı kullanıyorsanız sorun yok ama uygulama yüklü değilse o zaman uygulamayı yükleyin.

3.Mi Home Uygulamasında Oturum Açın

Mi hesabınız varsa, mevcut olan Mi hesabınızla oturum açın. İsterseniz Facebook hesabınızı da kullanabilirsiniz ama benim önerim Mi hesabınızı kullanmak olacak. Hesabınızla oturum açma işlemini de yaptıktan sonra geçelim bir sonraki adıma.

4.Xiaomi Mi Air Purifier 2h ile Mi Home Bağlantısı

Cihazın açma kapama ve arka kısımdaki tuşuna bir 5 sn kadar basılı tutun. Bir bildirim sesi gelecektir. Ekranınıza bir bildirim gelecek. “Evet” diyerek temizleme aracına bağlanın. Olur da bildirim gelmezse, “+” simgesine basarak manuel ekleme yapın.

Şimdi hava temizleme cihazındaki “Wi-Fi” göstergesi yanıp sönecektir. Ekranda bir Wi-Fi bağlantısı için onay çıkacaktır. Onaylayın ve WIFI bilgilerinizi girin. İleriye dokunun ve cihazın telefonunuza bağlanmasını, kurulumun tamamlanmasını bekleyin. Artık “Cihazım” bölümünde ürünü görebilirsiniz.

Xiaomi Mi Air Purifier 2h bağlantısı bu şekilde kurulmuş oldu. Eğer bir bağlantı hatası alırsanız ii düğmeye tekrar aynı anda basın ve bağlantıyı bir daha deneyin.

Xiaomi Mi Air Purifier 2h Telefon ile Eşleşmiyor?

Eğer tüm bu işlemleri yapmanıza rağmen cihaz akıllı telefonunuz ile eşleşmiyorsa o zaman yapabileceklerinize bakalım.

Air Purifier 2h ile akıllı telefon bağlantısını kurmak bu kadar kolay. Hala sorun yaşıyorsanız, mesaj atabilirsiniz.