Xiaomi Mi 11 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Xiaomi Mi 11 tanıtım tarihi açıklandı. Yeni telefonun tanıtımı ne zaman? İşte son gelen detaylar.

Xiaomi Mi 11

Snapdragon 888 işlemcisinden beslenecek ve bu alanda bir ilk olacak olan Xiaomi Mi 11 akıllı telefonları için beklenen tarih geldi. Yeni akıllı telefonların ne zaman tanıtılacağına ilişkin yapılan tahminler, sızan bilgiler derken sonunda resmi bir bilgi görmüş olduk. Yeni modelin tanıtımı için paylaşılan afiş görselleri ve tanıtım davetiyeleriyle beraber ortaya çıkan tarih ise çok sürpriz olmadı. Hatta ve hatta beklenenden bile erken bir tarih geldiğini de belirtmek isteriz.

Peki bu telefon ne zaman geliyor? Seriyi Türkiye’de görecek miyiz? Dilerseniz bilgilere geçelim ve afiş görsellerinden de söz edelim.

Bunu da Okuyun: Kar Dağı Süper Duvar Kağıdı Yayınlandı

Xiaomi Mi 11, 28 Aralık Tarihinde Geliyor

Paylaşılan son afiş görselleri ve davetiyelerde gözüken tarih 28 Aralık olarak dikkat çekiyor. Bu zamana kadar paylaşılan tarih 1 gün sonrasını yani 29 Aralık dönemini işaret ediyordu. 1 gün de olsa telefon daha erken gelecek diyelim. Tanıtımda ortaya çıkacak model sayısının ise iki olacağı söylenmekte.

Biliyorsunuz daha önce 3 model geleceği söylenmişti. Birisi temel model, bir diğeri Pro model ve bir diğeri de Pro+ olmak üzere 3 akıllı telefon görmeyi bekliyorduk. Fakat bu afiş görsellerinden sonra beklenti değişti.

Yeni bilgiye göre 3 değil iki model olacak. Bunlardan birisi temel model olacak bir diğeri de Pro model olacak. Ekstra bir Pro+ gelirse, şimdilik sürpriz olur gibi durmakta. Ayrıca tanıtım başta akıllı telefon tanıtımı olsa da farklı ürünlerin de ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Davetiyede birkaç farklı ürünün daha görseli kullanılmış. Muhtemelen yeni seriye eşlik edecek olan aksesuarlar ve benzeri ürünler de olacak.

Kesin olarak ülkemize de gelecek akıllı telefonun özellikleri için tanıtımı bekleyeceğiz. Ayrıca bu tanıtım muhtemelen Çin tanıtımı olacak ve ülkemizde satışlar için bir süre daha beklememiz gerekecek. Global için ekstra bir tanıtım yapılıp yapılmayacağı da şu an net değil. Net olan yeni akıllı telefonun yıl bitmeden geliyor olması.