Xiaomi Mi 11 Serisinin Fiyatları Sızdırıldı

Xiaomi Mi 11 serisi için fiyatlar ortaya çıktı. Yeni serinin fiyatları nasıl olacak? Kaç farklı model gelecek?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 serisi bu yılın en çok merak edilen akıllı telefonu oldu. Aslında telefon 2021 yılına ait olacak bir seri ama 1 Aralık tarihinde tanıtılan Snapdragon 888 işlemcisine sahip olması, modelin şimdiden gündemi sallamasına neden oldu.

Amiral gemilerinin de amiral gemisi olarak nitelendirilen serinin, detayları da netleşmeye başladı. En son yeni akıllı telefonlarda kaç farklı model olacağı ve bu modellerin fiyatlarının nasıl olacağı konusunda bir sızıntı geldi.

Bunu da Okuyun: Snapdragon 888 İşlemci Tanıtıldı – İlk Kullanan Xiaomi Olacak

Xiaomi Mi 11, 3 Farklı Model Olarak Gelecek

Son sızıntıya göre yeni akıllı telefon serisinde 3 model olacak. Bunlardan birisi temel model olacak. Bir diğeri Mi 11 Pro modeli olacak. Ek olarak Samsung modellerinde olduğu gibi bir de Ultra modeli gelecek.

Üç modelin de içerisinde Snapdragon 888 işlemcileri olacak. Temel modelin fiyatı ise diğer akıllı telefonlara göre biraz daha uygun bir aralıkta olacak ve telefon 610 dolardan satışa çıkacak. 610 dolarlık fiyat, hem Apple hem de Samsung gibi markaların başını ağrıtacak bir fiyat gibi gözüküyor.

İkinci kısımda ise Pro modelini göreceğiz. Pro modelinin fiyatı ise 807 dolar olacak. Pro serisinde daha geniş bir ekran, QHD+ çözünürlük değeri ve 80W hızlı şarj desteği gibi artılar olacak. Ana kamera kısmında da 108 MP ISOCELL HM3 lens kullanılacak ki bu da markanın en iyi kameralardan birine yer vereceği anlamına geliyor.

Aralık sonunda ya dda Ocak ayında tanıtılacağı söylenen yeni serinin Ultra modelinin fiyatı ise hala ortaya çıkmış değil. Bu modelde 900 doları bulan bir rakamla karşı karşıya kalınabilir. 900 dolar olması bile serinin diğer rakiplere göre daha uygun olması anlamına geliyor.