Xiaomi Mi 11 Serisi için Üçüncü Bir Model Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 serisinde üçüncü bir model olacağı ortaya çıktı. Üçüncü akıllı telefonun özellikleri neler olacak?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi açısından değerlendirecek olursak, büyük umutlar bağladığımız akıllı telefonlardan biri olan Xiaomi Mi 11, yılın en güçlü akıllı telefonlar listesinde başı çekecek.

2021 yılı için amiral gemisi serilerinde başlangıç düdüğünü çalacak olan yeni akıllı telefonların tanıtımı da yaklaştı. Söylenene göre telefon 29 Aralık tarihinde resmi olarak duyurulacak. Tanıtıma süre giderek kısalırken, kaynaklardan da daha fazla bilgi sızmaya başladı. Son bilgi seride üçüncü bir telefon olacağını işaret ediyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Kaynak Kodları Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Xiaomi Mi 11 Serisinde Yeni Bir Telefon Daha

Bu zamana kadar iki telefonun geleceğini düşünüyorduk. Bunlardan birisinin temel model olacağını görecektik. Mi 11 temel modelinin yanında bir de Pro akıllı telefonunun satışa çıkacağı iddiası vardı.

Standart olarak iki akıllı telefon gelecek derken şimdi üçüncü bir modelin daha olacağı söylendi. Bu modelin isimlendirmesi ise Mi 11 Pro+ şeklinde olacak. Samsung ve Apple gibi markaların izlediği yol izlenmiş olacak.

Apple’dan örnek verecek olursak, marka iPhone 12 akıllı telefonlarında 4 farklı modele yer verdi. Mini modelini saymayacak olursak, Pro ve bir de Pro Max geldi. Xiaomi’nin buna cevabı Pro ve Pro+ modellerini sunarak olacak.

Pro+ modelinin özellikler olarak nasıl farklar sunacağı konusunda da yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu bilgilere göre Pro+ modelinin en büyük farkı ekran özellikleri olacak. Pro+ modelinde 2K çözünürlük olacağı ve yüksek bir yenileme hızının sunulacağı söylenmekte.

Ayrıca kamera kısmında da en iyi Xiaomi telefonunun Pro+ modeli olacağı iddiası var. Yine bu telefonda hızlı şarj desteğinin de öne çıkarılacağı söyleniyor. En az 120W hızlı şarj desteğinin olacağı bilgiler arasında. Geri kalan bilgiler için Aralık sonundaki tanıtımı görmeyi umut ediyoruz. Pro modeli biraz yüksek bir fiyata gelecektir ama muhtemelen bir hayli güçlü bir telefon olacak.