Xiaomi Mi 11 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 tasarımını gösteren yeni renderlar yayınlandı. İşte yeni telefon için beklenen tasarım.

Xiaomi Mi 11 2 2 e1607171737958

Xiaomi Mi 11, için beklenti başladı çünkü yeni akıllı telefon Ocak ayı itibariyle resmiyet kazanacak. Tabii ki henüz resmi bir açıklama gelmedi ama yakın zamanda resmi açıklamanın da gelmesi olası.

Zaman bu kadar azalmışken, yeni akıllı telefonların sızıntılarını engellemekte mümkün olmuyor. Yeni akıllı telefonların tasarımlarının sızdırılması da buna bağlı. Önce bir afiş görseli, sonra o afiş görselinden ortaya çıkan bir tasarım çalışması ve hemen ardından da gelen render görüntüleri. Tüm bunlar bizlere gösterdi ki yeni akıllı telefonların dikkat çekecek tasarım farkları olacak.

Bunu da Okuyun: Mi 11 Serisinin Fiyatları Sızdırıldı

Xiaomi Mi 11 Tasarımı Nasıl Olacak?

En son render görüntüleri yayınlanan yeni akıllı telefonların son dönemin trendlerine uyacak bir tasarıma geçiş yapacağını görüyoruz. Buna göre yeni modelde arka kısımda iPhone benzeri kare şeklinde kamera bölümü olacak.

Kare şeklinde kamera alanının kenarları iPhone modellerine göre biraz daha yumuşatılmış olacak. Bu alanın içerisinde ise toplamda 3 kameranın kullanılması olası gözüküyor. Toplamda 3 kameranın yer alacağı alanda, bir kameranın lensi çok büyük olacak. İkinci kameranın da ondan çok fazla aşağı kalır yanı olmayacak.

Sağ kısımda ise çok daha küçük bir kamera kullanıldığını göreceğiz. Arka kısmı bırakıp ön kısma geçildiğinde ise kavisli ekran karşımıza çıkacak. Mi 10 modellerine ve Samsung’un birçok modelinde gördüğümüz kavisli yapı yine Xiaomi Mi 11 akıllı telefonları için de devam edecek.

Burada en çok konuşulacak kısım kamera. Telefonun kamerası ekran altında olacak deniyordu ama öyle olmayacak gibi gözüküyor. Telefonun kamerası yine köşede konumlandırılmış ve ekrana gömülü olan bir kamera olarak gelecek.

Öncesinde Ben Geskin tarafından sızdırılan tasarım da tam olarak bu tasarımı işaret ediyordu. Hemen hemen hiç fark yok desek yeridir. Bu tasarımın ne zaman doğrulanacağını ise Xiaomi söyleyecek. Tanıtım yakın diyoruz ama ne zaman bilmiyoruz.