Xiaomi Mi 11 Pro Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Xiaomi Mi 11 Pro tanıtım tarihi için ilk iddialar gelmeye başladı. Bu telefonu ne zaman göreceğiz?

Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 tanıtımı biraz sönük geçti. Evet MIUI 12.5 sürümü yayınlandı ama yeni akıllı telefonlar açısından beklentilerin gerisinde kalan bir durum oluştu. Son dönemlerde çok rastlanılmayan bir şekilde tanıtımda sadece 1 akıllı telefon sunuldu. Bu telefon da temel Mi 11 akıllı telefonu oldu. Peki ya o çok beklediğimiz Xiaomi Mi 11 Pro?

İşte bunun için çok fazla bilgi verilmedi. Acaba Pro modeli iptal mi oldu derken, yeni bir sızıntı ortaya çıktı ve telefonun tanıtım tarihi belli oldu.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Tanıtıldı – Kapalı Betaya Dahil Olacak Olan Cihazlar

Xiaomi Mi 11 Pro Ne Zaman Gelecek?

Bu konuda güvenilir kaynaklardan biri olduğunu bildiğimiz Digital Chat Station yeni akıllı telefonların ne zaman geleceğine ilişkin bir paylaşım yaptı. Paylaşıma göre Pro model için de öyle aylarca bekleme durumu olmayacak. Pro model Ocak ayından hemen sonra, Şubat ayı içerisinde tanıtıma çıkarılacak.

Hatta biraz daha detaylı bir tarih bilgisi de var. Buna göre telefon 12 Şubat tarihinde ortaya çıkacak. Telefonun özelliklerinin neler olacağı kısmındaki bilgilere bakacak olursak, Mi 11’in bir tık daha gelişmişi bir serinin geleceğini düşünebiliriz.

İşlemcinin aynı kalması bekleniyor ki zaten şu an üzerinde bir işlemci modeli yok. Bunun yanında arka kamera için bir değişiklik işaret ediliyor ama bu değişikliğin nasıl olacağı net değil. Zaten 108 MP değerinde bir kamera gördük. Bunun üzerinde bir kamera olup olmayacağı ya da yazılım düzenlemesi olup olmayacağı da çok net değil.

Ayrıca Pro modelinde ekran boyutunun değiştiğini de görebiliriz. Ekran boyutu daha büyük, haliyle telefonun kasası da daha büyük olabilir. Geçmiş modellerde hep bu yönde tercihler yapılmıştı. Doğal olarak ekran boyutu ve kasa biraz daha büyük olduğu için pil kapasitesinin de arttığını görebiliriz.

Xiaomi Mi 11 Pro için şimdilik iddialar bunlar. Bakalım söylenen özellikler ne kadar gerçeği yansıtıyor ve telefon ne zaman tanıtılacak?