Xiaomi Mi 11 Pro Ekran Boyutu ve Özellikleri Belli Oldu

Xiaomi Mi 11 Pro ekran çizimleri ortaya çıktı. Xiaomi Mi 11 Pro ekran boyutu nasıl olacak?

Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Pro akıllı telefonları için öncesinde render görüntülerinin yayınlandığından söz etmiştik. Render görüntüleri paylaşıldı arkasına telefonların gerçek görüntüleri olduğu söylenen görüntüler geldi.

Fakat tüm bunlarda ortak bir nokta vardı o da yeni akıllı telefonların sadece arka kısmının net olarak gözükebilir olmasıydı. Telefonun arka kısmı için bilgileri elde ettik ama ya ön panel nasıl olacak? İşte bu soruya cevap olabilecek adımlar da gelmeye başladı.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Ekranım Sarıya Döndü! Nasıl Düzeltirim?

Xiaomi Mi 11 Pro Ekran Çizimleri Gözüktü

Yeni gelen sızıntı, telefonun ekran çizimlerini ortaya çıkardı. AutoCAD üzerinde yapılan çalışmaya ait olduğu ve telefonun çizimleri olduğu iddia edilen çizimlerde ekran yapısının nasıl olacağı da net olarak gözüküyor.

Bu çizimlere göre yeni akıllı telefonların ekranları hafif kavisli olacak gibi gözüküyor. İddialara göre özel bir panel kullanılacak ve bu kavisli panelde 2K çözünürlük değerine yer verilecek.

Ekran yenileme hızının da yüksek olması, telefonun tamamen fark yaratması anlamına gelebilir. Görüntü kalitesinin çok daha iyi olacağını anlayabiliriz.

Ekran teknolojisinde yapılacak olan değişiklikler telefonun ekran boyutunda da kendisini gösterecek. Yeni modelin ekran boyutu kısmında da bir büyüme olacağını görüyoruz. Satışta olan Xiaomi Mi 10 Pro modelinin ekranı 6.67 inç olarak biliniyor. Bu ekran çok büyük bir ekran olmasa da çerçevesiz kenarlar kullanım alanının bir hayli geniş olmasını sağlıyor.

Xiaomi Mi 11 Pro modelinde ise daha da büyük bir ekran olacak. Telefonun ekranının 6.8 inçlik boyutunun olacağı söyleniyor. Çizimlerden elde edilen boyutta tam olarak bu.

Uçtan uca değerlendirilme yapıldığında 171.77 mm diyagonal bir boyutun sunulacağını anlıyoruz. Çizimlere yazı içerisinde de yer vereceğiz ama şunu da unutmayalım ki sızan tüm bu bilgiler henüz resmiyet kazanmamış olan bilgiler.

Ay sonunda yeni telefonlar geldiğinde biz de bu modeller için resmiyetin kazandığını görmüş olacağız. Bakalım daha neler ortaya çıkacak neler?