Xiaomi Mi 11 Performans Testi Sonuçları Geldi – Sürprizler Var!

Xiaomi Mi 11 performans testi sonuçları da sızdırıldı. Telefonun performansı nasıl olacak?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi’nin bir haftadır gündemi Mi 11 akıllı telefonları olmuştu. Bir yandan yeni akıllı telefonların özellikleri için tahminler paylaşılıyordu bir yandan ise yeni akıllı telefonların fiyat tahminleri konusunda bilgiler geliyordu. Xiaomi Mi 11 için son sözü yine markanın kendisi söyledi.

Telefonların ne zaman tanıtılacağı duyuruldu ve tüm sorulara ne zaman cevap verileceği ortaya çıkmış oldu. Açıkçası paylaşılan tarih çok sürpriz olmadı. Beklentimiz yeni modelin Aralık sonunda gelmesi yönündeydi ve öyle de oldu. 28 Aralık tarihinde bu seri tanıtılacak.

Tanıtım tarihi bilgisinin verilmesinin hemen ardından ise yeni bir bilgi daha geldi. Bu sefer telefonların performans testi sonuçları sızdırıldı.

Bunu da Okuyun: POCO Resmi Forumunu Kuracağını Duyurdu

Xiaomi Mi 11 Performans Testi Sonuçları Nasıl?

Görünen o ki akıllı telefonlar bir hayli güçlü olacak ve Apple’ın akıllı telefonlarına rakip olarak sunulmuş olacak. Bu modelde zaten Snapdragon 888 işlemcilerinin kullanılacağını görmüştük. Resmi olarak bu bilgi verilmişti.

Paylaşılan performans testi sonuçları da bu bilgiyi pekiştirmiş oldu. Sonuçlara göre telefonlar tek çekirdek puanında 1.135 puan almış gözüküyor. Çoklu çekirdek puanında ise 3.790 puan alındığı gözüküyor. Mi 10 Ultra modeli aynı testten 898 tek çekirdek puanı almıştı ve 3326 puan çoklu çekirdek puanı ile karşımıza çıkmıştı.

Yeni model çok daha iyi bir performans sunacak gibi gözüküyor. Bunun dışında yeni akıllı telefonda iki farklı RAM kullanılacağını biliyoruz. Testlerde RAM 12 GB olarak gözüküyor. Bir diğer seçeneğin de 8 GB RAM olmasını bekliyoruz. 8 GB RAM ile bu sonuçlar değişir mi değişmez mi göreceğiz.

Ayrıca tüm bu bilgilerin dışında performans testleriyle beraber gelecek depolama varyantları belgesinde de ek bir detaya rastlanıldı. Bu da telefonun özel bir versiyonunun geleceğini gösteriyordu. Muhtemelen ek özel sürüm deri kaplı bir akıllı telefon olacak. İddialar bu yönde. Tabii ki Xiaomi Mi 11 iddiaları ne kadar gerçek olacak onu Aralık sonunda öğreneceğiz.