Xiaomi Mi 11 Kutusunda Şarj Cihazı Olmayacak! – İddia

Xiaomi Mi 11 kutu içeriğinin değişebileceği söyleniyor. İddialara göre kutunun içerisinde şarj cihazı olmayacak.

Xiaomi Mi 11

iPhone 12 ile yeni bir tartışma başladı. Apple bir yandan riskli bir yandan kendi için kârlı bir karara imza atmış ve kutulardan şarj cihazları ile kulaklıkları çıkarmıştı. Tabii ki Apple bunu çevrecilik için yaptığını söyledi ama yeni bir tartışmanın da fitili ateşlenmiş oldu. Kutuda şarj cihazı olmalı mı? Bu tartışma uzun sürecek çünkü diğer markalar da bu yönde kararlar alacak gibi gözüküyor. Son iddia Xiaomi Mi 11 kutusunda şarj cihazının ve kulaklıkların olmayacağı yönünde.

İddianın gündeme gelmesinin nedeni yeni amiral gemisi akıllı telefonların kutularının sızdırılmış olması.

Bunu da Okuyun: Anıl Piyancı Yeni Projesi için Xiaomi Mi 10T Pro Modelini Tercih Etti

Xiaomi Mi 11 ile Kutu İçeriği Değişebilir mi?

Sızan kutu görsellerine bakıldığı zaman, yeni telefonlar için hazırlanan kutuların iPhone 12 kutuları kadar ince olduğu görülüyor. iPhone 12’nin kutusu neden ince, çünkü kutunun içerisinde herhangi bir şarj cihazı ve kulaklık yok.

Mi 11 kutusunun da hemen hemen aynı boyutlarda olduğunun gözükmesi, Xiaomi’nin de şarj cihazından ve kulaklıklardan vazgeçeceği şeklinde yorumlandı. Benzer bir hamlenin Samsung tarafından da gelmesi bekleniyor.

Galaxy S21 akıllı telefonlarının kutu içeriğinin boş olacağı iddia ediliyor hatta durum biraz iddia boyutundan çıkmış gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle Galaxy S21 kutularında da aksesuarlar olmayacak.

Hemen iPhone 12 tanıtımını hatırlamak istiyorum. Apple kutulardan şarj cihazlarını çıkardığını açıkladığı zaman, Samsung ve Xiaomi markayı hedef alan bazı gönderiler paylaşmıştı. Apple’ın mantıksız bir iş yaptığı konusunda bir fikir birliği oluşmuştu.

Tabii ki yeni telefonlar tanıtılınca göreceğiz ama Samsung ve Xiaomi gibi markaların da böyle adımlar atması, eleştirdikleri işi yapmış olmaları anlamına geliyor. Ayrıca iki dev markanın da bu yönde bir karar alması, bundan sonraki ürünlerin kutu içeriklerinin de değişmesi anlamına gelebilir. Yani karar tüm sektörü etkileyebilir.

Güncelleme: Lu Weibing konu hakkında bir açıklama yaptı ve iddiaları doğruladı. Mi 11 akıllı telefonlarının kutusundan şarj cihazı çıkmayacak.

Exit mobile version