Xiaomi Mi 11 Kullanılırken Görüntülendi

Xiaomi Mi 11 akıllı telefonu için yeni bir görsel sızıntısı geldi. Bu kez bir kullanıcının cebinde yeni telefonu gördük.

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 ne zaman çıkacak hala bilmiyoruz. Telefonların ne zaman çıkacağı konusunda markanın şu tarih dediği bir tarih yok ama bir yandan da şunu biliyoruz ki yeni model çok yakın. Belki Aralık sonu belki de Ocak ayında yeni akıllı telefonlarla karşı karşıya geleceğiz.

Özellikler konusunda bildiğimiz şeyler var. Zaten yeni şeyler ortaya çıktığı zaman biz de paylaşıyoruz ve açıkçası telefon hakkında az çok fikir sahibi olmuş durumdayız. Fakat artık sızıntılar değişmeye başladı. Artık telefonların tasarımları hakkında da bilgiler ortaya çıkmaya ve hatta gerçek görselleri görüntülenmeye başladı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 İçerisinde Çift Pil Bulunacak

Xiaomi Mi 11 Sızıntı Görseli

Çin’den gelen görsel, telefonun kullanıma başladığını gösteriyor. Bir kullanıcının cebindeyken görüntülenen telefonun, sızan render görselleriyle hemen hemen aynı tasarımla geleceğini anlıyoruz.

Telefonun sadece üst kısmı gözüküyor çünkü sonuçta bir kullanıcının cebinin içerisinde ama sonuçta önemli bir sızıntı. Muhtemelen yeni serinin test akıllı telefonlarından biri olan ve kullanıcılara verilen telefonlardan biri olduğunu düşündüğümüz modelin, kamera kısmında beklenenin birebiri olduğunu söyleyebiliriz.

Üst kısımda bir adet büyük bir kamera olan akıllı telefonun alt kısımda da biraz daha küçük bir kamera bulunduracak gibi gözüküyor. Zaten render görüntülerinde karşımıza çıkan tasarımda bu şekildeydi.

Bunun dışında yan kısımda da küçük bir kamera kullanılacağı anlaşılıyor. Yine kare şeklinde olduğunu da anladığımız kamera alanı dışında geri kalan tasarım konusunda bir bilgi almak mümkün olmadı. Bu sızıntı önemli çünkü şöyle ki telefonun test aşamasına geçtiğini gösteriyor.

Test aşamasında ve kullanıcıların elinde olmasından dolayı yeni akıllı telefonların hazır olduğu düşünülebilir. Bu da Aralık ayının sonunda ya da Ocak ayında beklenen tanıtımın yapılacağını gösteriyor. Snapdragon 888 işlemcisinin kullanılacağı üst seviye Xiaomi Mi 11 için tanıtım tarihi açıklandığı zaman bu konuda da bilgi vereceğiz.