Xiaomi Mi 11 ile Çekilmiş Olan Fotoğraf Yayınlandı

Xiaomi Mi 11 kamera performansını gösteren yeni bir görsel ortaya çıktı. İşte kamera ile çekilmiş olan ilk fotoğraf.

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11, yeni amiral gemisi akıllı telefonu olacak demek az kalıyor. Bu telefon Snapdragon 888 işlemci kullanan ilk model olacak. Yani yeni dönemin başlangıcını yapan ilk akıllı telefon bu model olacak.

Telefonun ne zaman tanıtılacağı bir yana bu modelin özelliklerine ilişkin detaylar belli olmaya başladı. Telefon için en son sızan kamera performansı oldu. Dikkatinizi çekmek istiyorum kamera özellikleri değil kamera performansı sızdı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 En Net Haliyle Görüldü – İşte Telefon!

Xiaomi Mi 11 Kamerası Çok İddialı Olacak

Kameranın performansını gösteren bir görsel oldu. Yeni akıllı telefonlarla çekildiği söylenen bir görselin yayınlanmasıyla beraber kameranın performansı ortaya çıkmış oldu. Bu görselle baktığımız zaman yeni akıllı telefonun kamera için Mi 10 modellerinin üzerine çıkacağını görüyoruz.

Paylaşılan görselde en çok dikkat çeken detay geniş açı performansının ne kadar iyi olduğu. Diğer modele göre geniş açı çekim kalitesi çok daha iyi gözüken yeni akıllı telefonun, gece çekim özelliğinin de daha iyi olduğu anlaşılıyor.

Gece çekiminde detaylar daha iyi yakalanmış diyebiliriz. Paylaşılan fotoğrafın hangi versiyonla çekildiği konusunda ise herhangi bir bilgi yok. Yani temel akıllı telefonda mı yoksa Pro versiyondan mı bu görsel çıktı bilemiyoruz.

Kalite konusunda oldukça başarılı bulunan görselin, ekran görüntüsü olarak yayınlandığını da ekleyelim. Yani siteye eklerken, çekilmiş olan bu fotoğrafta sıkıştırma gibi işlemler yapıldığı için asıl kaliteden biraz daha düşük bir kalite gözükecektir.

Telefonda çekim yaptığınız zaman, şu an paylaştığımız görselden biraz daha kaliteli görselleri göreceksiniz. Bunu da hesaba katacak olursak Xiaomi Mi 11 kameraları beklendiği gibi iddialı olacak.

Yeni kameraların teknik olarak neler getireceğini ise çok yakın bir zamanda göreceğiz. Öyle ki telefonun 29 Aralık tarihinde tanıtılması beklenmekte. Bir 15 gün sonra yeni akıllı telefonlar karşımızda olacak. Bakalım kamera ne kadar iddialı olacak?