Xiaomi Mi 11 İçerisinde Çift Pil Bulunacak

Xiaomi Mi 11 akıllı telefonlarında yer alacak olan pil için yeni iddialar geldi. İddialara göre telefon çift pil kullanabilir.

Xiaomi Mi 11 2 4

Yeni amiral gemisi akıllı telefonlar içerisinde gösterilen Xiaomi Mi 11 modeli için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Telefon her geçen gün biraz daha detaylanıyor ve telefon her geçen gün biraz daha ilgi çekiyor.

Ekran, kamera ve işlemci iddialarının ardından bu kez gelen bilgilere göre yeni seride farklı bir pil kullanımı da yapılacak. Diğer akıllı telefonlardan farklı olarak bu kez Xiaomi, pillerini ayıracak ve telefonun içerisinde çift pile yer verecek.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Kamera Düzeni Gözüktü – Sanılandan Çok Farklı!

Xiaomi Mi 11 Pil Sistemi Nasıl Olacak?

3C ünitesinde görülen yeni onayla beraber söz konusu akıllı telefonların içerisinde iki adet pil olacağı gözüküyor. Telefonların içerisinde yer alan bir pilde 2.485 mAh değerinde kapasiteye yer verilecek.

Birinci pil bu şekilde konumlandırılırken ikinci pil ise 2.390 mAh değerinde olacak. İki ayrı pilin kullanımda ise tek pil olarak görev yaptığını göreceğiz ki bu da telefonun pil kapasitesinin 5000 mAh seviyesinde olacağı anlamına geliyor.

Toplam batarya kapasitesi 5000 mAh değerinde olacak ve sonuç olarak telefonun hızlı şarjı da desteklediğini göreceğiz. Hızlı şarj konusunda ise 50W gibi bir değer sunulacağı söyleniyor. 50 W hızlı şarjın tüm pili doldurması ise sadece 35 dakika gibi bir süreyi alacak.

35 dakika içerisinde dolum imkanı da diğer modellerle karşılaştırıldı zaman Xiaomi Mi 11 akıllı telefonlarının bu konuda bir hayli öne çıkması demek oluyor. Zaten 30W hızlı şarj sunulduğu zamanda 5000 mAh değerinde bataryanın 69 dakika içerisinde dolduğunu görmek mümkün oluyor. Yani bu süreler çok sürpriz olan süreler değil.

Çift pille gelecek olan akıllı telefonun Snapdragon 888 işlemciden güç alacağını biliyoruz. Yani sizin anlayacağınız her açıdan iyi bir akıllı telefon için hazırlıklar devam ediyor gibi gözüküyor. Pil, işlemci, yakın zamanda konuşulan kamera özellikleri ve çok daha fazlası.