Xiaomi Mi 11 Fiyatı için Yeni Sızıntı Geldi

Xiaomi Mi 11 satış fiyatlarını için yeni sızıntılar geldi. Telefonun satış fiyatı nasıl olacak? Rakiplerin önünde mi?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11, Aralık ayının en göze batan akıllı telefonu olmayı başardı. Telefon henüz tanıtılmadı ama şimdiden en gözde modellerden birisi. Özellikle işlemci konusunda çok önemli bir gelişime adım atacak olan yeni modelin resmi tanıtımı için de çok bir zaman kalmadı.

Resmi tanıtım 28 Aralık günü ve bu tanıtım bize çok fazla şey konusunda bilgi verecek. Kameralar, yeni işlemcilerin nasıl bir fark yaratacağı, ekranlar derken her şeyi öğreneceğiz. En çok merak ettiğimiz şey ne derseniz tabii ki fiyat deriz.

Xiaomi diğer akıllı telefon markalarına göre biraz daha uygun fiyatlı bir marka. En büyük örnek Mi 10T modelleri oldu. Haliyle Mi 11 modelinin de diğer markaların amiral gemisi akıllı telefonlarına göre biraz daha uygun olması beklentisi var. Fakat son gelen sızıntı öyle demiyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10i Tanıtım Tarihi Açıklandı – Bir Telefon Daha!

Xiaomi Mi 11 Fiyatı Nasıl Olacak?

Son gelen sızıntıya göre telefonun fiyatı 4500 Yuan’dan başlayacak. Bu telefonun 3.999 Yuan olan Mi 10 modelinden ciddi oranda daha yüksek fiyat sunacağını gösteriyor. Tabii ki Yuan karşılığı çok anlamlı değil.

Yani doğru fiyatı öğrenmemiz için yeterli değil. Bunun için Avrupa fiyatları üzerinden değerlendirme yapmak gerekiyor. Telefonun Avrupa fiyatının 687 – 700 dolar arasında bir aralıkta olacağı ve bunun da başlangıç için söylenen fiyat olduğu bilgisi var.

12 GB RAM olan versiyonda fiyatların 800 dolara kadar yükseleceği de yine gelen bilgiler arasında. Xiaomi Mi 11 Pro modeli ise 810 dolardan başlayacak. Bu sadece başlangıç versiyonu için belirlenen fiyat olacak. Eğer Pro modeli alınır ve Pro modelinin de en yüksek seçeneği tercih edilecek olursa bu kez 1000 dolara yakın bir fiyatın çıkması olası gibi duruyor.

Sizin anlayacağınız bu kez telefon diğer amiral gemisi akıllı telefonlarından çok bir fiyat farkı olmayacak. Tabii ki bu konuda da detayları amiral gemisi modelinin Türkiye rakamları açıklandığı zaman öğreneceğiz.