Xiaomi Mi 11 En Net Haliyle Görüldü – İşte Telefon!

Xiaomi Mi 11 net bir şekilde sızdırıldı. Yeni telefonun kamera bölümü konusunda paylaşılan detaylar neler?

Xiaomi Mi 11 3 2

Xiaomi Mi 11 sızıntılarını paylaşmaya devam ediyoruz. Hatta bir noktadan sonra ben şunu düşünüyorum Xiaomi telefonun konuşulması için sızıntıları çok fazla bir şey demiyor. Çünkü çok sayıda bilgi gelmeye başladı.

Telefon şöyle olacak böyle olacak derken, artık telefonun özelliklerinden çok yeni modelin gerçek görüntüleri ortaya çıkmaya başladı. En son bir test kullanıcısı olduğunu düşündüğümüz kullanıcının cebinde telefonun görüntülendiğini belirtmiştik. Şimdi benzer bir paylaşım daha geldi.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 için Tarih Gözükmüş Olabilir

Xiaomi Mi 11 Yine Bir Kullanıcının Elinde Görüntülendi

Bu seferki sızıntı en net sızıntı oldu. Bildiğiniz telefonun tasarımını görmüş olduk. Tabii ki resmi kaynaklardan bu görüntülerin yeni akıllı telefonlara ait olduğunu doğrulayacak bir açıklama gelmedi ama ne kadar Xiaomi takipçisi teknoloji uzmanı varsa, bu görüntülerin yeni telefona ait olduğunu vurguladı.

Paylaşılan görüntüleri değerlendirdiğimiz zaman ise yeni modelin beklentilerin bir adım dışına çıkmayacağını söyleyebiliriz. Telefonun render görüntülerinde, gelen kılıf görüntülerinde, iki gün kadar önce paylaştığımız sızıntı görsellerinde de aynı tasarım vurgulanmıştı.

Bu görüntülere göre arka kısımda bir kare kamera alanını göreceğiz. Kare şeklinde kamera alanının bir tarafında siyah bir kamera bölümü bir tarafında ise metal bir kamera alanı olacak gibi duruyor. Ana kameranın çerçevesinin çok kalın olduğunu ve kameranın bir hayli büyük olduğunu görüyoruz.

Bunun altında bir kamera bölümü daha var. Bu bölümlerin dışında hemen yanda bir flaş ışığı ve kamera alanı daha olduğunu görüyoruz. Kısa kesmek istersek şunu söyleyebilirim ki bu tasarım beklediğimiz kamera tasarımının adeta yansıması. Yani hiçbir değişiklik yok.

Şu an resmi olarak açıklama olmadığı için Xiaomi Mi 11 tasarımı onaylandı demek mümkün olmayacak ama büyük oranda telefonun tasarımı böyle olacak. Sadece ön kısmı göremiyoruz. Ön kısımda kavisli bir ekran olacağını düşünüyor ama sadece arka kapak görüntülendiği için kesin olarak yorum yapmamız mümkün değil.