Xiaomi Mi 11 Ekran Panelleri Sızdı

Xiaomi Mi 11 ekran panelleri ortaya çıktı. Xiaomi Mi 11 modelinde kullanılacak olan ekranın boyu ne olacak?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 akıllı telefon modeli için sızıntı haberleri peşi sıra gelmeye devam ediyor. Bir sürede gelmeye devam edecek gibi duruyor çünkü bu serinin tanıtımına çok az bir süre kaldı. 29 Aralık itibariyle yeni modelin tanıtıma çıkacağı bilgisini var.

Haliyle artık gelen sızıntılar da daha somut sızıntılar oluyor. En son render görüntülerinden paylaşmıştık. Şimdi de Xiaomi Mi 11 modelinin ekran panellerinin somut görüntüleri ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Tamamen Ekrandan Oluşan Xiaomi Telefon Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 Kavisli Ekran Kullanmaya Devam Edecek

Sızan panel görsellerine göre yeni akıllı telefonda da kavisli ekran kullanılmaya devam edecek. Telefonun yanlardan kavis kullanması çerçevenin bir hayli azalmasını sağlayacak. Üst ve alt kısımda, özellikle alt kısımda biraz daha geniş bir çerçeve var gibi gözükmekte.

Yeni akıllı telefonun kamera yerleşimi ise beklendiği gibi ekran üzerinde olacak. Kamera alanı kavis kısmına denk gelecek şekilde köşeye konumlandırıldığı için çok net anlaşılmıyor ancak burada bir kamera deliği olduğu söyleniyor.

Kamera deliği ise tek olarak kullanılmış. Yani önde çift kamera beklememek gerekiyor. Eğriliğin başladığı noktada kullanılacak olan kameranın yine Samsung imzalı olmasını bekliyoruz.

Daha önceki modellerde de aynı stratejinin takip edildiğini görmüştük. Telefonun ekran boyutu kısmına geçince, öncesinde gelen render çizimleriyle de doğru orantılı olarak bu modelde 171.77 mm ekran boyuna yer verileceği anlaşılıyor. Biraz daha geniş olacak ekran 6.76 inçlik bir panel ölçüsüne sahip olacak.

Mi 10 modelinden bu konuda çok fazla ayrılmayacak akıllı telefon, daha çok teknik özellikler açısından rakiplerinden ayrılacak gibi duruyor. Snapdragon 888 gibi bir artı olacak ve kamera konusunda da eski modellere oranla çok daha iyi bir kamera sistemi kullanılacak. Yani en azından sızan ilk bilgiler bunu işaret etmiş durumda. Muhtemelen daha fazlasını 29 Aralık günü öğreneceğiz.