Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Fiyatları Bir Miktar Arttırıldı

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro modellerinin ikinci stoklarından sonra fiyatları bir miktar değişiklik gösterdi. Telefonların yeni fiyatları nasıl?

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro, bir anda Türkiye’nin en popüler akıllı telefonları arasındaki yerini aldı. Yeni akıllı telefonlar o kadar uygun bir fiyata o kadar iyi bir sistemle beraber geldi ki yeni akıllı telefonların stokları bir anda tükendi.

Özellikle Pro modelinin stoklarının tükendiğini ve satışların kısa bir süre için durduğunu gördük. Neyse ki marka kullanıcıları çok bekletmedi ve yeni akıllı telefonlar için stoklarda yenileme çalışması yapıldı. Stoklar yenilendi fakat bu kez fiyatlarda mini bir değişiklik olduğunu gördük.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Türkiye Fiyatları Nasıl Değişti?

Yeni akıllı telefonların satışa çıktığı an açıklanan ilk fiyatları:

Bu rakamlar kullanılan sistemler düşünüldüğü zaman rakipsiz fiyatlar olarak duyurulmuştu. Zaten söylediğimiz gibi telefonun stoklarının anında gitmesinin ilk nedeni de bu olmuştu. İkinci stoklardan sonra açıklanan yeni fiyatlar ise şöyle:

Görüldüğü gibi yapılan zamlar sadece 200 TL civarında. Genel bir fiyat karşılaştırılması yapılacak olursa, yeni modeller yine diğer akıllı telefonlara göre çok daha uygun satış fiyatına sahip. Fiyatlarda artış devam eder mi bilemeyiz ama şu an sunduğu sisteme göre yine en uygun akıllı telefon modelleri Mi 10T serileri.

Güncelleme: Mi 10T modelinde satışlar başladı ancak Mi 10T Pro modelinde yine stok sorunu var. Telefonun mishoptr satış sayfasında yine “Yakında Gelecek” ibaresi yer alıyor.