Xiaomi Mi 10i Tanıtım Tarihi Açıklandı – Bir Telefon Daha!

Xiaomi Mi 10i tanıtım tarihi konusunda resmi paylaşım geldi. Yeni telefon ne zaman resmiyet kazanacak?

Xiaomi Mi 10i

Xiaomi, bugün ardı ardına haberleri paylaşmaya başladı. İlk olarak merakla beklediğimiz amiral gemisi akıllı telefonu olan Mi 11 için haberi aldık. Bir davetiye ve bir tanıtım afişi üzerinden telefonların 28 Aralık itibariyle geleceği ortaya çıkmıştı. Bu haber verildi verilmesine ama yeterli olmadı. Arkasına Xiaomi Mi 10i modeli geldi.

Markanın resmi Hindistan sayfası üzerinden yapılan yeni bir paylaşım sonrasında Mi 10 modellerinin bitmediği ortaya çıktı. Bu modellerin yeni bir kardeş daha alacağını göreceğiz. Peki, yeni telefon ne zaman kullanıcılara sunulacak?

Bunu da Okuyun: POCO Resmi Forumunu Kuracağını Duyurdu

Xiaomi Mi 10i Daha Uygun Fiyatlı Olacak

Yapılan paylaşımda dikkat kesildiğimiz kısım çok. Önce tasarım. Paylaşım gösteriyor ki telefonda Redmi modellerinde gördüğümüz dairesel kamera olacak. Bu kamera bölümü içerisinde 4 kamera kullanılacak.

4 kamera kullanılacağı çok net ve hatta ana kameranın lens kısmının çok daha geniş olduğu gözüküyor. Zaten paylaşımda da bu kameranın 108 MP olacağı söyleniyor. Tamam buradan anladık ki kamera konusunda telefon amiral gemisi akıllı telefonlar arasında bir akıllı telefon modeli olacak.

Diğer özellikler konusunda ise aynı şekilde amiral gemisi modeli özelliklerinin gelmesi beklenmiyor. İddialara göre bu telefonda Snapdragon 750G 5G işlemcisi olacak. Gaming işlemcisi olarak da bildiğimiz işlemci yanında 8 GB ve 6 GB RAM seçenekleri sunulacak.

6.7 inç büyüklüğünde bir ekranı, IPS paneli ve 1080 X 2400 piksel çözünürlük değeri gibi iddialı bir ekranı da olacağı söylenen akıllı telefonu görmek için ise Ocak ayını bekleyeceğiz. Paylaşıma göre telefon 5 Ocak tarihinde tanıtılacak.

Fiyat kısmında ise 400 doların altında bir satış fiyatı sunulacağı iddiası var ki böyle bir şey olursa Xiaomi yine pazarı toplayacak. Hayırlısı olsun diyeceğim ama Xiaomi’nin hiç durmaya niyeti yok. Sürekli yeni telefon geliştirip sunuyor.