Xiaomi, Harman Kardon ile Ortaklık Kurarak Ses Kalitesini Arttıracak

Xiaomi ile Harman Kardon anlaştı. Mi 11 akıllı telefonlarında yeni ses sistemini göreceğiz.

Xiaomi ile Harman

Xiaomi, yeni akıllı telefonunu tanıtmadan önce bir bomba patlattı. iPhone 12 tanıtımında Apple’ı eleştiren marka eleştirdiğini yaptı ve yeni akıllı telefonların kutusundan şarj cihazının çıkmayacağını söyledi. Şimdiden eleştiriler gelmeye başlamış olsa da Çinli dev bu açığı kapatacak bir akıllı telefon sunmaya hazırlanıyor.

Öyle ki telefon için gelen bilgiler, çok iddialı bir modelin çıkacağını işaret etmekte. Şimdiye kadar hep kameradan bilgiler paylaşılmış olsa da görünen o ki tek değişiklik kamera teknolojisinde olmayacak. Şimdi de ses kısmında önemli bir değişiklik olacağı ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Basın Görselleri Sızdı

Xiaomi ile Harman Kardon Anlaşmaya Vardı

Yeni bilgilere göre Çinli dev, yeni akıllı telefonların ses sistemi için Harman Kardon gibi ünlü bir markayla anlaşmış. BMW, Volvo, Mercedes Benz gibi otomobil firmalarıyla yaptığı çalışmalardan tanıdığımız ünlü marka, Xiaomi akıllı telefonlarında da boy göstermiş olacak.

Profesyonel ses sistemine geçeceğini anladığımız Çinli marka ise yeni anlaşma için şimdiden duyurularını da yapmaya başladı. Son paylaşımda bir afişe yer verildi ve resmi olarak Harman Kardon ortaklığı da ortaya çıkmış oldu.

Mi 11 ve Mi 11 Pro akıllı telefonlarında kullanılacağı söylenen yeni ses sisteminin detaylarını ise şu an için bilemiyoruz. Tabii ki Harman Kardon imzalı olması, çok kaliteli bir işin ortaya çıkarılacağının kanıtı ama yine de tanıtımı görmek lazım. Kameralardan, yeni ekranlardan söz edildiği gibi yeni ses sisteminden de mutlaka söz edilecektir. Pazartesi günü yapılacak tanıtım sonrasında bu konuda da detaylara yer vereceğiz.

Ses sisteminin kalitesini göstermek adına herhangi bir paylaşım gelirse ya da ek bir içerik yayınlanırsa, bunu da takip edeceğiz. Bakalım yeni ortaklık neler sunacak neler? Biz de heyecanla bekliyoruz.