Xiaomi Geometrik Dinamik Süper Duvar Kağıdını Yayınladı

Geometrik dinamik süper duvar kağıdı yayınlandı. Artık sadece gezegenleri görmemize gerek yok. Yeni bir seçenek daha var.

geometrik dinamik süper duvar kağıdı

Süper duvar kağıtları, MIUI 12 sürümünün bir nevi maskot özelliği oldu. Tabii ki göz önünde olan bir özellik olduğu için bu özellik üzerinde çok duruldu ve yeniliklere baktığımız zaman her zaman ilk sırada dinamik duvar kağıtlarının söylendiğini gördük. Temeli gezegenlere dayalı olan süper duvar kağıtları önemli bir yenilik olarak gösterildi ama sonrasında çok güncellenmedi. İşte şimdi bir güncelleme söz konusu. Bu kez geometrik dinamik süper duvar kağıdı seçeneği yayınlandı.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Güncellemesi için Tarih Belli Oldu – Ek Bilgiler Paylaşıldı

Geometrik Dinamik Süper Duvar Kağıdı Nasıl Bir Görüntü Sunuyor?

Sadece gezegenlerle sınırlı kalmak istemeyen Xiaomi, geometrik adını verdiği bir dinamik seri daha yayınlamış oldu. Bu kez yayınlanan yeni seride, geometrik şekillerin üzerinde durulduğunu görüyoruz.

Genelde böyle daire şeklinde çizimler kullanılmış ama telefona güzel bir hava katıldığını söylemek gerekiyor. Arka plan siyah tutulmuş ve siyah zemin üzerinde hareket halinde olan nesneler öne çıkarılmış.

Güzel bir görüntü elde edilmesini sağlayan geometrik dinamik süper duvar kağıdı seçeneği için şimdilik yeni güncelleme beklemek gerekiyor. Çin sürüm için yeni seçenek direkt olarak yayınlandı.

Çinli kullanıcıların yeni bir güncellemesine gerek yok ama global sürüm için yeni güncellemeyi beklemek gerekiyor. Muhtemelen MIUI 12.5 ile beraber bu seçenek tüm cihazlara verilecek.

Tabii ki süper duvar kağıtları için geçerli olan şartlar yeni seçenek için de geçerli. Şöyle ki akıllı telefonunuzun bu özelliği kullanması için MIUI 12 güncellemesini alması gerekiyor. Sonrasında telefonunuzun Snapdragon 8xx serisi işlemcilere sahip olması ve telefonun ekran kısmında da AMOLED ekranın kullanılması gerekiyor.

En azından Xiaomi’nin söylediği şartlar bunlar. Tabii ki farklı yollarla telefonlarda bu özelliği kullanmak yine mümkün. Sadece eski işlemcilerde ya da orta seviyelerde performans sorunu yaşanabilir.