Redmi Note 9 5G Satışları Rekora Gidiyor

Redmi Note 9 5G son satış rakamları açıklandı. Yeni akıllı telefonların satış durumu nasıl?

Redmi Note 9 5G 2

Redmi modellerinin satışlarından her zaman için memnun kaldığı bilinen Xiaomi, bu sefer kendi standartlarının bile üzerine çıkmaya başladı. Çok kısa bir süre önce tanıtılan Redmi Note 9 5G modelleri için açıklanan son rakamlar markanın bu alanda yeni rekorlara adım atmaya hazırlandığını gösteriyor.

Satışa çıktığı ilk günden telefonun, daha doğrusu serinin elde etmiş olduğu başarı takdir edilecek seviyede. Öyle ki paylaşılan ilk rakam birçok serinin yakalayamadığı bir çıkışın yakalandığını göstermekte.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9 5G Modelleri Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatları

Redmi Note 9 5G Satışları Ne Seviyede?

Yeni akıllı telefonlar için paylaşılan rakamlarda serinin ilk günden 300 bin satış rakamını aştığı söylendi.

Her zaman olduğu gibi yine Xiaomi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, yeni akıllı telefonların satışlarının rekora doğru ilerlediği gözüküyor çünkü markanın bu şekilde bir çıkış yakaladığı telefonlar içerisinde en dikkat çeken model bu seri olmuş gibi.

Satışların yükselme trendini değerlendirdiğimiz zaman, markanın en çok satan serisi Redmi Note 9 5G modelleri olabilir.

Daha önce paylaşılan listelerde bu seriler Redmi Note 9, Redmi Note 8 olarak sıralanmıştı. 2020 yılının en çok satan akıllı telefon listesinde de zaten Note 9 modelleri yer alıyor. Şimdi 5G olarak güncellenmiş olan versiyonların muhtemelen bu serilerin yerini aldığını göreceğiz.

Bu durumda en etkili olan kısım ise tabii ki yeni akıllı telefonların fiyatlarının özelliklerine göre gayet iyi tutulması. Serinin en güçlü versiyonu olan Pro versiyonuna baktığımız zaman 200 Euro gibi bir satış fiyatının olduğunu görüyoruz.

Aynı şekilde 5G temel modeline baktığımız zaman ise fiyat 170 Euro. Eğer daha uygun fiyatlı bir telefon istiyorsanız o zaman da 130 Euro fiyat etiketine sahip olan 4G güncellenmiş modeli tercih etmeniz gerekiyor.

1 günlük satış 300 binin üzerinde olunca, yıl sonu satış rakamlarının nasıl olacağını da merak ediyoruz. Bakalım bu satış trendi devam edecek mi?