POCO X3 Ekranım Sarıya Döndü! Nasıl Düzeltirim?

POCO X3 ekranım sarıya döndü sorunu için geçici bir çözüm var. Bu sorun neden yaşanıyor? Sorunu çözmek için adımlar.

POCO X3 ekranım sarıya döndü

POCO X3, uygun fiyatlı ve çok popüler olan akıllı telefon modellerinden bir tanesi. Ayrıca bu model, yeni sayılabilecek bir model. Tanıtılalı henüz birkaç ay oluyor. Telefon iyi güzel hoş ama bazı kullanıcılar telefonda birkaç ufak hata almaya başladıklarını belirtiyor. Bunlardan birisi POCO X3 ekranım sarıya döndü sorunu.

Dilerseniz önce sorun hakkında bilgi vermeye çalışalım sonrasında ise bu sorunu nasıl çözebileceğiniz kısmını aktaracağız.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Electronic Paper Book Pro Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatı

POCO X3 Ekranım Sarıya Döndü – Peki Neden?

Google Chrome tarayıcının mobil sürüme gelen güncelleme sonrasında böyle bir durum yaşandı. Tarayıcıya girdiğiniz zaman, ekran bir anda okuma modu düzenine geçiyor ve sararıyor.

Muhtemelen Chrome ile bir çakışma durumu oluşuyor. Bu durumda da telefonunuzun ekran panel rengi değişiyor. Bunun için bir güncelleme gelecektir ama bazı kaynaklarda sorunun çözümü için alternatif yollar bulunduğunu görüyoruz.

Sorunu Nasıl Çözeriz?

Biz de bu sorunu yaşayan takipçilerimiz için araştırma yaparak bulunan çözümü derledik ve sizinle paylaşmak istedik. Dediğimiz gibi güncelleme ile sorun çözülecektir ama güncelleme gelene kadar paylaşacağımız yöntemi kullanarak ekranın sararması sıkıntısından kurtulabilirsiniz.

Çözüm için Google Chrome’un dahili seçenekleri arasından bir özelliği devre dışı bırakmak gerekiyor. Yapacaklarınız şöyle:

Şimdi tarayıcınızı yeniden başlatmak için sunulan mavi butona tıklayın ve yeniden başlatmayı gerçekleştirin.

Bu şekilde POCO X3 modelinin otomatik olarak renginin değişmesi durumu ortadan kalkacaktır. Zaten bu yöntemi bulan geliştiricilerin durumu Xiaomi’ye bildirdiği söyleniyor. Muhtemelen yakın zamanda bir düzenleme güncellemesi gelecektir. Güncelleme gelene kadar geçici olacak bir çözüm.