POCO Laptop Modelleri Geliyor

POCO laptop modelleri için hazırlıklar başladı. Laptop modellerinin sertifika aldığı gözüktü.

POCO laptop

POCO artık bağımsız bir marka. Bunu her seferinde söylüyoruz ama sektörde yerleşene kadar da söylemeye devam etmek gerekiyor gibi gözüküyor. Marka bağımsızlığını ilan ettikten sonra, özellikle 2021 yılında birçok yeni adım atacak gibi duruyor. Bunlardan birisi de POCO laptop modeli olacak.

Xiaomi ve Redmi modellerinin bilgisayar için attığı adımlardan sonra şimdi de bağımsız olan marka aynı adımı atacak. Yeni cihazlara ilişkin sızıntılar da çoktan ortaya çıkmaya başladı.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Ekranım Sarıya Döndü! Nasıl Düzeltirim?

POCO Laptop Serisi için Hazırlıklar Başladı

BIS birimi üzerinden alınan yeni sertifikalara göre 2 yeni model için beklenti var. Sertifikada yer alan bilgilere göre markanın sunacağı birinci modelde R15B02W kod numarası yer alacak.

İkinci seçenek için ise R14B02W seri numarasını göreceğiz. Seri numaralarının farklı olmasındaki en büyük nedenin güç farkı olacağı söyleniyor. Muhtemelen bir model amiral gemisi modeli olacak ve bu model güçlü bir sistemden beslenecek.

Diğer modelin ise biraz daha makul fiyatlı ve daha düşük özellikli bir cihaz olacağı düşünülüyor. Tabii ki iki modelin de yine Xiaomi temellerine dayanacağını söyleyebiliriz.

Her ne kadar POCO bağımsız bir marka olsa da şimdilik yeni gelen cihazlar Xiaomi alt yapısını kullanacak olan cihazlar olacak. İddialarda dikkat çekecek olan bir nokta daha var. O da bu modellerin fiyatları.

M3 gibi uygun fiyatlı akıllı telefonları düşününce bilgisayarların da yine uygun fiyatlı olacağı düşüncesi canlanıyor. Tabii ki konuşmak için çok erken ama tanıtım yapıldığı zaman biz de bilgileri sizlerle paylaşacağız. Şimdilik teknik özellikleri belli olmayan serilerin, 2021 yılında ortaya çıkacağı ve tanıtılmasa bile en azından özellik detaylarının sızacağı düşünülüyor.