MIUI Açılış Animasyonu Değişti – İşte Yeni Animasyon

MIUI açılış animasyonu değiştirildi. Yeni animasyon nasıl olacak?

MIUI

MIUI 12.5 yenilikleri için henüz açıklanmayan detaylar var. Tamam tanıtım oldu belki ama muhtemelen ufak tefek düzenlemeler ortaya çıkmaya devam edecek. Kapalı beta testlerinden sonra daha fazla bilginin elde edilmesini bekliyoruz. Bu şekilde ortaya çıkan yeni detaylardan birisi de giriş animasyonu oldu.

Yeni sürümle beraber telefonu yeniden başlattığınızda ya da ilk defa açtığınızda göreceğiniz animasyon değiştirilecek.

Bunu da Okuyun: MIUI+ Özelliği Her Akıllı Telefonda Kullanılmayacak

MIUI Giriş Ekranı Nasıl Olacak?

Geliştiriciler tarafından tespit edilen yeni bir videoya göre, açılış ekranında şeffaf bir efekt ile gelen yazıyı göreceğiz. Yazı ilk etapta şeffaf olacak ve sonrasında da netleşerek ekranın tam ortasındaki yerini alacak.

Animasyon kısmında yapılan değişiklik ses ile de desteklenecek. Ses için de yine daha modern ezgilere geçildiğini söylemek gerekiyor. Biraz daha modern bir hale getirilecek olan açılış animasyonunun videosunu da yazıya ekliyoruz. Siz de değişikliği net olarak görebilirsiniz.

Hangi cihazlarda bu yeni animasyona geçileceği kısmında ise bilgiler çok net. MIUI 12.5 güncellemesini alacak olan her cihaz için yeni animasyona geçiş gerçekleştirilecek.

Aslında bakarsanız bu değişikliği 13 sürümünde bekliyorduk ama 13 sürümünde daha farklı bir değişiklik yaşanabilir. Belki yazı tipinde, belki efektler için belki de sesler için çok daha farklı bir çalışmanın yapılması söz konusu olabilir.

Şimdilik yapılan bu değişiklikle yetinmek gerekecek. Ayrıca görünen o ki 12.5 sürümünün sürprizleri de bitmek bilmeyecek.

Biz tanıtım sırasında detaylı özelliklere yer vermiştik ama açıkçası çok fazla dikkat çekecek bir kısım olmamıştı. Anlaşılan yeni yeni ortaya çıkacak bu küçük değişiklikler de olacak. Bakalım daha nasıl farklar göreceğiz ve en önemlisi de güncelleme hangi cihazlara ne zaman gelecek?