MIUI 12.5 Yayın Planı Belli Oldu – Güncelleme Alacak Cihazlar

MIUI 12.5 güncellemesi için netleşen yayın planı nasıl? Hangi telefonlar güncellemeyi ilk alacak?

MIUI 12.5 güncellemesi

MIUI 12.5 güncellemesi Aralık ayının sonunda duyurulmuş oldu. MIUI 13 öncesindeki bir önce gösterim olarak görülebilecek olan duyurunun ardından merak edilen sorular da yanıt bulmuş oldu. Hangi özellikler gelecek ya da nasıl artılar karşımıza çıkacak bunları az çok paylaştık.

Güncellemenin getirileri tabii ki dikkat çekici oldu ve telefonların daha da renkleneceği ortaya çıktı ama hangi cihazın ne zaman güncelleme alacağı konusunda çok fazla bilgi verilmemişti. Bu konuda da bilgiler resmi site üzerinden verildi ve bir yayın planı ortaya çıkarıldı. Bu yayın planı çerçevesinde hangi modelin ne zaman güncelleme alacağı ve işleyişin nasıl olacağı gibi sorulara da yanıt aranmış oldu.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Tanıtıldı – Kapalı Betaya Dahil Olacak Olan Cihazlar

MIUI 12.5 Ne Zaman Yayınlanacak?

Yayın planına bakıldığı zaman uzun bir beta sürecinin bizi beklediğini görüyoruz. Henüz güncelleme alacak olan tüm modeller belli değil ama tanıtımda söylendiği gibi beta güncellemesini alacak olan cihazlar belli. Bunun için resmi sitede de paylaşılmış olan bir liste var. Bu listeye göre kapalı betada güncelleme alacak olan modeller:

Bu modeller kapalı betayı aldı ve 2021 Ocak ayının sonuna kadar genel beta güncellemesini de almış olacak. Devamında ilk kararlı sürüm ise yine seçili cihazlar için 2021 Nisan ayında yayınlanacak. İlk kararlı sürümü alacak olan akıllı telefonlar işe şöyle olacak:

Diğer modellerin güncelleme durumu için ise yakın zamanda açıklamalar yapılmasını bekliyoruz. En azından hangi cihazların güncellemeye ulaşacağı netleşecektir.