MIUI 12.5 Yarın Resmen Tanıtılacak

MIUI 12.5 güncellemesinin resmi tanıtım tarihi ortaya çıktı. Tanıtım çok yakında!

MIUI 12.5

Xiaomi için yarın büyük gün. Yeni amiral gemisi akıllı telefonlar paylaşılacak. Mi 11 ve Mi 11 Pro modellerinin duyurulacağını beklediğimiz etkinlik sadece bu iki akıllı telefona ev sahipliği yapmayacak. Aynı zamanda MIUI 12.5 arayüzü için de beklenen adım atılacak. Hatta şimdiden firmanın bu konuda yapmış olduğu yeni paylaşımlar var.

Tanıtımın hemen öncesinde yapılan paylaşımın detaylarına ve arayüz hakkında bildiğimiz noktalara geçelim. Bakalım Xiaomi kullanıcıları için nasıl bir sürpriz geliyor?

Bunu da Okuyun: Xiaomi, Harman Kardon ile Ortaklık Kurarak Ses Kalitesini Arttıracak

MIUI 12.5 Yarın Tanıtımda Boy Gösterecek

Mi 11 ve Mi 11 Pro akıllı telefonlarının tanıtımının yapılacağı etkinlik kapsamında yeni arayüz için duyuru da yapılacak. Bir yandan arayüzün yenilikleri duyurulacak bir yandan da bu arayüzün hangi akıllı telefonlara geleceği konusunda bilgilere yer verilecek. Haliyle güncelleme alacak modeller üzerindeki soru işaretleri de kalkmış olacak.

Güncelleme alacak olan akıllı telefonların listesinin paylaşılması önemli. Çünkü tanıtımın hemen ardından belirlenen ilk cihazlar için güncellemenin sunulması beklenmekte.

Muhtemelen global olarak güncelleme yayınlanacağı için ülkemizde de desteklenecek olan akıllı telefonlar güncellemeyi hemen almaya başlayacaktır. Tabii ki ilk olarak amiral gemisi telefonlarda bu sürümün dağıtılması beklenmekte.

Güncellemenin hangi akıllı telefonlara geleceği konusunda detaylar bir yana, tanıtımla beraber tüm yenilikleri göreceğimizi de ekleyelim. Tasarım konusunda yapılan değişiklikler, tasarımın dışında yapılacak olan sistem değişiklikleri, yeni bildirim sesleri, yeni animasyonlar gibi birçok değişikliği görme şansını elde edeceğiz. Tüm bunlar için yarın akşam saatlerinde düzenlenecek olan tanıtımı görmek lazım.