MIUI 12.5 Güncellemesi için Tarih Belli Oldu – Ek Bilgiler Paylaşıldı

MIUI 12.5 güncellemesinin ne zaman geleceği konusunda detaylar ortaya çıktı. İşte son bilgiler.

MIUI 12.5

MIUI 12.5 güncellemesinin kesinleştiğini daha önceki yazılarımızda duyurmuştuk. Ortaya çıkan ilk özellikler konusunda paylaşımları da yaptığımız yeni sürüm için önemli bazı açıklamaları da paylaşmıştık.

Bu güncellemeyi alacak olan akıllı telefonlar hakkında da sızan bilgileri paylaştık. Bu konuda paylaşmadığımız tek bir konu kaldı. O da yeni güncellemenin ne zaman geleceği konusu oldu. Güncellemenin çıkış tarihi için merak edilen bilgiler için de yeni açıklamalar geldi.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Güncellemesi Hangi Akıllı Telefonlara Gelecek?

MIUI 12.5 Ne Zaman Çıkacak?

Yazılım ve deneyim departmanı genel müdürlüğüne getirilen Jin Fan, konu hakkında bir açıklama yaptı. Gelen sorular üzerine açıklama yapan yetkili isim, yeni arayüz güncellemesinin beklenenden çok daha erken geleceğini söyledi.

Bu sürüm için 2021 yılını bekliyorduk ve Şubat ayı gibi güncelleme duyurulur diyorduk ama görünen o ki ay sonunda yeni sürüm gelecek. Jin Fan açıklamalarına göre söz konusu arayüz Mi 11 akıllı telefonlarının duyurulmasıyla beraber sunulacak.

Mi 11 akıllı telefonlarının ise Aralık ayının sonunda gelmesi söz konusu. Sızan tüm bilgilere göre yeni akıllı telefonlar 29 Aralık gibi tanıtılacak. İşte bu tanıtımın hemen sonrasında yeni güncelleme de ilk olarak Mi 10 modelleri için sunulacak.

Hemen sonrasında diğer cihazlar için de global güncellemeler gelmeye başlayacak. Tabii ki bu bir süreç olacak. Yani yayınlanmaya Aralık sonunda başlanacak ama güncellemenin tamamlanması birkaç haftayı ya da ayı bulabilir.

Çıkış tarihi dışında güncellemenin farklı detayları da verildi. Verilen ilk detay şu oldu ki bu güncelleme 12 sürümü için son olacak. MIUI 12.5 güncellemesinden sonra artık MIUI 13 sürümüne geçilecek. Ayrıca bu güncelleme ile masaüstü modu gibi ek artılar da getirilecek. Yani sizin anlayacağınız daha çok sürpriz ile karşı karşıya kalacağız.

Exit mobile version