MIUI 12.5 Güncellemesi Hangi Akıllı Telefonlara Gelecek?

MIUI 12.5 sürümü ortaya çıktı. Peki bu güncelleme hangi akıllı telefonlara gelecek?

MIUI 12.5 sürümü

MIUI 13 sürümünden hemen önceki büyük güncelleme olarak gösterilen MIUI 12.5 sürümü yakın zamanda açıklandı. Biz de yeni sürümle gelecek olan yenilikleri bir bir ele almıştık. Kamera arayüz değişiklikleri, animasyon değişiklikleri, yeni gizlilik ayarları gibi ayarların geleceği güncelleme, önemli ölçüde artı kazandıracak.

Başarılı güncellemenin getireceği artılar bir yana, bu sürümün hangi akıllı telefonlara geleceği de merakla beklenen konulardan biri. Başta MIUI 12 alan her akıllı telefon bu güncellemeyi alacak gibi gözüküyordu ama sonrasında güncelleme alacak olan akıllı telefonlar için bir liste çıktı. Peki güncelleme alan akıllı telefonlar hangileri olacak?

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Kesinleşti – Yeni Özellikler Neler Olacak?

MIUI 12.5 Güncellemesinin Geleceği Telefonlar

Güncelleme alacak olan akıllı telefonlar için henüz resmi bir liste paylaşımı olmadı ancak güncelleme alacak olan modeller sızdırıldı. Buna göre yeni sürüme kavuşacak akıllı telefonlar şöyle gözüküyor;

Bu modellerde MIUI 12.5 sürümünü göreceğiz. Güncellemenin hangi cihaza ne zaman geleceği konusunda ise ne yazık ki bir bilgimiz yok. Beklemek gerekecek.