Mi Electronic Paper Book Pro Resmileşti – Yarın Geliyor!

Mi Electronic Paper Book Pro cihazının tanıtım tarihi açıklandı. Resmi olarak duyurusu yapılacak olan cihaz ne zaman gelecek?

Mi Electronic Paper Book Pro

Kitap okuma alışkanlığı teknolojiyle değişmeye başladı. Şöyle ki artık okumak istediğimiz tüm kitapları tek bir tablet içerisinde depolayarak istediğimiz her yere bu tableti taşıyabiliyoruz. E-kitap okuyucu tablet olarak isimlendirilen bu cihazlar yavaş yavaş tutulmaya başladı. İşte bu ürünlere Mi Electronic Paper Book Pro isimli yeni bir seri ekleniyor.

Daha önce bu alanda güzel bir cihaz sunan Xiaomi’nin devam serisi olarak gelecek olan yeni modelin ne zaman satışa çıkacağı gibi detaylar da belli oldu. Resmi açıklamaya göre yeni cihaz çok kısa bir süre sonra karşımızda olacak.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Kaynak Kodları Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Mi Electronic Paper Book Pro Ne Zaman Çıkacak? Özellikleri Belli mi?

Resmi açıklamaya göre yeni kitap tableti, 15 Aralık günü yani yarın satışa sunulacak. Kısa bir tanıtım yapılacak ve sonrasında serinin satışa sunulduğunu görmek mümkün olacak.

Yeni cihazın tanıtımının yarın yapılacak olması, henüz detaylarının belli olmadığı anlamına geliyor. Tüm özellikleri bilmiyor olsak da bazı detayları elde etmeye başladığımızı da söylememiz lazım. Kesinleşen ilk nokta tasarım. Yeni modelin tasarımında eski seride olduğu gibi çerçeveli bir yapı kullanılacak.

Çerçeveler dışında bu modelin alt kısmında bir menü tuşu yer alacak. Bu menü tuşu sayesinde, tüm kontrollerin yapılması bekleniyor. Daha işlevsel olarak tuş dışında ekran özellikleri gibi bilgileri bilmiyoruz.

Nasıl bir panel kullanılacağı ve nasıl bir teknik donanım sunulacağı konusunda yarını beklemek gerekiyor. Sadece resmi olmamakla beraber paylaşılan şu detay var ki o da yeni Mi Electronic Paper Book Pro modelinde sanal asistan desteğinin olacak.

Bu sanal asistan desteğinin kitap okuma konusunda artı sağlayacağı söyleniyor. Tablet içerisinde yer alan tüm kitapların bu asistan sayesinde sesli bir şekilde okunabileceği söylendi. Xiaomi’nin bu işlem için kendi asistanını sunacağı söylenmekte. Yani Google Asistan ya da Siri gibi bir şey görmeyeceğiz.