Kar Dağı Süper Duvar Kağıdı Yayınlandı  

Kar Dağı süper duvar kağıdı Xiaomi telefonlara ulaştı. Yeni duvar kağıtları nasıl gözüküyor?

Kar Dagi super duvar kagidi 2

Xiaomi’nin süper duvar kağıtlarına yeniden el attığını duyurmuştuk. Dün ki paylaşımda sadece bir yeni öge geldiği konusunda bilgi vermiştik. İlk etapta zaten sadece bir öge ortaya çıktı ve o da geometrik duvar kağıdı seçeneğini oldu. Tabii ki bu seçenek süper duvar kağıtlarıyla harmanlanmış olan bir seçenek olmuştu. Yani dinamik yeni bir stil gördük. Şimdi bir yeni seçenek daha geldiği açıklandı. Bu kez Kar Dağı süper duvar kağıdı seçeneğini gördük.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Geometrik Dinamik Süper Duvar Kağıdını Yayınladı

Kar Dağı Süper Duvar Kağıdı Nasıl Gözüküyor?

Bu seçenekler önemli. Neden önemli çünkü bir önceki yazıda da atıfta bulunduğumuz gibi Xiaomi’nin bu özelliği sadece gezegenlerle sınırlı kalacak gibi görülmüştü. Fakat şimdi özelliğin genişlediğini görüyoruz. İlk önce geometri, sonrasında kar dağı derken bundan sonra süper duvar kağıtları için yeni seçenekler gelmeye de devam edecek gibi duruyor.

Kötü olan ya da eksik olan kısım, bu güncellemenin tüm cihazlar için geçerli olmaması. Süper duvar kağıtları baştan beridir belli cihazlarla sınırlı kalan bir özellik oldu. Yeni seçeneklerin gelmesi bu durumu değiştirmedi. Yine sadece seçili cihazlar için güncelleme var. Zaten Xiaomi’nin ifadesi de her cihazda bu özelliğin kullanılmaması yönünde.

Marka bizzat yaptığı açıklamalarda yeni özelliklerin orta ve giriş seviyesi akıllı telefonlarda donmalara ya da kilitlenmelere, yani performans sorunlarına neden olabileceğini belirtmişti. Haliyle bu stratejide bir değişiklik olacağını düşünmüyoruz. Gelen her yeni süper duvar kağıdı seçenekleri için de durum değişmeyecektir.

Konumuza geri dönecek olursak, Kar Dağı özel seçeneğinin global anlamda cihazlara ulaşmasının birazcık zamana bırakılması gerektiğini hatırlatalım. Xiaomi’nin bir stratejisi var ve her zaman için önce Çin diyor. Hangi güncelleme olursa olsun sonra global ülkeler diyor.