Black Shark Yeni Mobil Aksesuarlarını Sundu

Black Shark yeni aksesuar modellerini tanıttı. Tanıtılan yeni aksesuarlar için detaylar ve fiyatlar.

Black Shark

Xiaomi’nin çatısı altında bulunan ve oyuncu telefonlarıyla kendisini gösteren markalardan biri olan Black Shark, yakın zamanda yeni bir akıllı telefon sunacak. Telefon hakkında çok fazla bilgi sahibi değiliz ama yeni model gelene kadar markanın yeni ürünleri de sunulmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Son olarak akıllı telefonlarda kullanılacak olan birkaç yeni aksesuar ürününün tanıtıldığı açıklandı. Oyun deneyimini arttıracak ve akıllı telefonlar için vazgeçilmez olacak olan aksesuarlara daha yakından bakacağız.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11, Pixel Kamera Yazılımına Rakip Olacak

Yeni Black Shark Aksesuarları

Toplamda 3 adet yeni aksesuar ürününün tanıtıldığını söyleyerek başlamak gerekiyor. Farklı amaçlara hizmet eden bu 3 farklı ürüne geçiyoruz.

Yeni Tetik Tuşları

Mobil oyuncuları hedefleyen yeni ürünlerden biri olan tetik sistemi, her iki tarafta da iki adet özel düğme bulunduruyor. Bu mini ürün normalde her iki taraf için ayrı ayrı olarak satılıyor. Fakat isteyen kullanıcılar tetik tuşlarını tek tek olarak satın alabilecekler. Tek olarak almak isterseniz 39 yuan gibi bir ödeme yapmanız gerekecek. Çift olarak satın alınma yaparsanız da 78 yuan gibi bir ödeme yapılması gerekiyor.

Black Shark Dual Port 30W Şarj Aleti

Diğer bir aksesuar iki girişli şarj cihazı. Bir tarafta bir adet USB Type C bulunurken diğer tarafta ise USB A girişinin sunulmuş olduğunu görüyoruz. Kendi katlanabilir fişine de sahip olan şarj cihazı 30W değerine kadar çıktı verebiliyor. Bu ürün için açıklanan rakam ise 79 Yuan olarak duyurulmuş durumda.

Yeni Bir Veri Kablosu

Tanıtılan son aksesuar modeli, Android ve iOS cihazların bağlantısını sağlamak için sunulan veri kabloları. Eğer iOS cihazlarda kullanacaksanız o zaman bir ucu USB A bir ucu da Lightning olan kabloyu satın almanız gerekiyor. Bu kablonun fiyatı 69 yuan olarak duyuruldu.

Eğer Android cihazlar için sunulan kabloyu tercih ediyorsanız o zaman da bir ucu USB C ve bir ucu da USB A olan kabloyu almanız gerekiyor. Bu kablo için ödemeniz gereken fiyat ise 59 yuan olacaktır.