Anıl Piyancı Yeni Projesi için Xiaomi Mi 10T Pro Modelini Tercih Etti

Anıl Piyancı, Xiaomi Mi 10T Pro ile yeni bir projeye adım attı. İşte Xiaomi ile Anıl Piyancı'nın ortak projesi.

Xiaomi Mi 10T Pro

Son dönemin en ünlü hip hop müziği temsilcilerinden biri olan Anıl Piyancı, resmi YouTube kanalı için yeni bir projeye imza atacağını duyurdu. Ünlü isim daha önce seslendirdiği popüler şarkıları canlı orkestra eşliğinde yeniden seslendirecek ve kendi YouTube kanalı üzerinden paylaşacak. Çekimler için kullanılan akıllı telefon ise Xiaomi Mi 10T Pro modeli olacak.

Universal Music Türkiye ve Xiaomi Türkiye ortaklığıyla adım atılacak olan projede, son seri akıllı telefonların kamera yetenekleri de kullanılmış olacak. Gelin şimdi çalışmanın detaylarına geçelim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10i Tanıtım Tarihi Açıklandı – Bir Telefon Daha!

Anıl Piyancı, Xiaomi Mi 10T Pro ile Çekilmiş Videoları Paylaşacak

Yeni proje kapsamında ünlü isim şarkılarını canlı orkestra ile yeniden seslendirecek. Xiaomi Mi 10T Pro ile çekilecek olan videolar, her hafta belli saatte yayınlanacak. 23 Aralık Çarşamba gününden itibaren paylaşılmaya başlayan videolar, her hafta 1 adet olacak şekilde yayınlanacak.

Toplamda 8 hafta boyunca yayın yapılacak ve videoların tamamı yeni Xiaomi akıllı telefonlarından çıkacak. Xiaomi’nin “Yaratıcılığına Güç Kat” sloganı üzerinden ilerleyen proje kapsamında çekilecek olan videoların ne kadar kaliteli olacağını tartışmaya bile gerek yok. Öyle ki telefonda 8K video desteği de sunuluyor ve 108 MP kamera OIS desteğiyle beraber geliyor.

Bunun dışında 13 MP ultra geniş açılı ikinci kamerası, 5 MP makro çekim kamerası da sunan akıllı telefon, başarılı çekimler sunmayı sağladığı gibi profesyonel kameralara olan ihtiyacın da azalmasını sağlıyor.

Anıl Piyancı ile yapılan bu projeye daha yakından bakmak istiyorsanız paylaşılan ilk videoyu da ekliyoruz. Videoya baktığınız zaman telefonun çekim kalitesinin de ne kadar başarılı olduğunu görüyoruz. Bundan sonra geleecek olan videolar için de bilgiler paylaşacağız. Bakalım bundan sona gelecek olan video ne kadar başarılı olacak? Bundan sonraki videolarda bakalım neler sunulacak?