9 Farklı Xiaomi Modeli için Android 11 Geliyor

Android 11 güncellemesi alacak olan yeni Xiaomi modelleri açıklandı. İşte güncelleme alacağı açıklanan telefonlar.

Android 11

Android 11 güncellemesine resmi olarak geçildi. İlk başta amiral gemisi akıllı telefonlar güncelleme aldı ama yavaş yavaş diğer telefonlara da güncellemeler dağıtılmaya başlandı. Güncelleme konusunda elini çabuk tutan markalardan biri olan Xiaomi de yeni güncellemeyi sunan ilk markalardan biri oldu.

Amiral gemisi kuralına uyan ve ilk olarak güncellemeleri amiral gemisi akıllı telefonları için yayınlayan Xiaomi, şimdi ise güncelleme alacak olan 9 akıllı telefonunu daha açıkladı. Yakın zamanda bu telefonlar için de güncellemelerin geleceği söylenirken, güncellemelere hız kazandırılacağı da açıklanan bilgiler arasında yer aldı.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Güncellemesi Hangi Akıllı Telefonlara Gelecek?

Android 11 Alacak Olan 9 Xiaomi Telefonu Hangileri?

Şimdi merak edilen soru, hangi akıllı telefonların yeni güncellemeyi alacağı konusu oldu. Sadece yeni modeller için değil eski modeller için de güncelleme geleceği açıklandı.

Hatta güncelleme almaya başladığı açıklanan cihazlar arasında tartışmalı bir model de yer alıyor. Yapılan paylaşıma göre güncelleme almayacağı söylenen Redmi Note 8 modelleri de güncelleme listesine dahil edilmiş oldu.

Bu telefonlarla beraber açıklanan yeni liste ise şöyle:

Bu modeller için de güncellemelerin başladığı söyleniyor. Bu 9 akıllı telefon dışında güncelleme almasını beklediğimiz birçok model var.

Android 11 için bu modeller konusunda da yakın zamanda açıklamalar gelmeye başlayacaktır. Resmi açıklamalar geldikçe biz de paylaşacağız. Güncellemeler bir anda değil kademeli olarak yayınlanacağı için açıklamalar da buna göre yapılacaktır.