Yeni Bir Redmi Note 9 Modeli Geliyor

Redmi Note 9 serisine bir model daha ekleneceği iddia edildi. Bu sefer karşımızda nasıl bir telefon olacak?

Redmi Note 9

Redmi Note 9 serisi, tüm sorunlarına ve sıkıntılarına karşı çok satan modellerden biri olmayı başardı. Akıllı telefonun satışı hala ciddi oranda devam ederken yeni haberler de geliyor.

Artık geride kaldığını düşündüğümüz seri için hiç beklenmedik haber, yeni bir modelin çıkış yapacağı oldu.

İddialara göre bu kez seride daha güçlü özellikleri göreceğiz. Telefonun nasıl isimlendirileceği konusunda bir bilgi yok ama şöyle bir şey söyleniyor ki bu model Mi 10T Lite akıllı telefonunun güncelleme alan versiyonu olacak.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Earbuds, A101 Marketlerde Satışa Çıkıyor

Redmi Note 9 Yeni Versiyonun Özellikleri Neler Olacak?

Yeni modelde Snapdragon 750G serisi işlemci olacak. Üst seviye işlemci modeline 6 GB RAM eklenecek ve bunun yanında da 128 GB depolama alanı gibi ciddi bir depolama alanı karşımıza çıkacak.

Bu temel özellikler bize Mi 10T Lite modelini işaret ediyor. Telefonun ekran kısmında da değişikliklerin olacağını söyleyelim. Ekran kısmında da 120 Hz yenileme hızı karşımıza çıkacak. Redmi Note 9 için bu iyi bir değer olarak gözüküyor.

Yeni telefonlar için kamera detayları da ortaya çıkmaya başladı. Bilgilere göre kamera kısmında da Mi 10T Lite telefonlarında olan özelliklere yer verilecek. 64 MP değerinde ana arka kameranın gündemde olacağı telefonda, 8 MP geniş açılı ikinci kamera ve 2 MP değerinde makro lens kamerası olacak.

Bunlara ek olarak bir de 2 MP değerinde derinli sensörünün olduğunu ve ön kısımda da 8 MP değerinde tek bir selfie kamerası olacağını ekleyelim.

Xiaomi neden böyle bir çalışmanın içerisine girdi ya da Mi 10T Lite modeline göre fiyat farkı ne kadar olacak bilemiyoruz. Her iki akıllı telefon modeli de aynı özelliklerle çıkacak olursa, bunu şöyle anlayabiliriz ki bir pazarda Xiaomi’nin Mi 10T adıyla satış yapılacak bir pazarda Note 9’un yeni modeli için satış yapılacak.