Xiaomi Mibro Air Akıllı Saat Duyuruldu

Xiaomi Mibro Air modelinin tanıtımı yapıldı. Yeni akıllı saat neler getiriyor? Fiyatı nasıl?

Xiaomi Mibro Air

Xiaomi Mibro Air

Doğrudan Xiaomi adı altında olmasa da Xiaomi’nin alt firmalarından biri olan Mibro markası yeni bir akıllı saat modelinin tanıtımı gerçekleştirildi. Yeni akıllı saatin özellikleri dikkat çekici ve tasarımı da yine Xiaomi çizgilerini yansıtan cinsten. Piyasaya çıkış tarihi 30 Kasım olarak açıklanan akıllı saatin özelliklerine bakalım. Xiaomi Mibro Air adıyla gelen saatin sahip olduğu güzel ayrıntılı özellikler var.

Bunu da Okuyun: Xiaomi MiCare Hizmeti Duyuruldu – Apple’a Özendi

Xiaomi Mibro Air Özellikleri ve Tasarımı

Son dönemde birçok akıllı saat aynı tasarımı benimsiyor. Saatlerde kare yerine daha çok dairesel bir tasarım tercih ediliyor. Yeni Air modelinde de aynı yapının kullanıldığını anlıyoruz. Yeni akıllı saat, tam dairesel bir kasa ile geliyor.

Tamamen dairesel yeni akıllı saat, tamamen metal bir gövdeye sahip ve bir hayli dayanıklı. Dairesel tasarımlarda olumsuz bir etki olarak gözüken yan kısımlarda aşınma sorunu bu akıllı saat modelinde karşımıza çıkmıyor. Bu modelde kullanılan metal malzeme dayanıklılığı arttırıyor.

Kullanılan dairesel tasarım aynı zamanda çerçevesiz bir ön yüze de sahip ve bu da ekran gövde oranının %95 seviyelerinde kalmasını sağlamış.

IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı da tam dayanıklı olan olan bir kasa sunuluyor. Teknik kısmında baktığımız zaman ise yine çok yetenekli bir akıllı saat sunulduğunu anlıyoruz. Xiaomi Mibro Air, 12 ayrı spor modunu destekliyor. Evde yapılan sporlar için de takip desteği sunan akıllı saat, kalp atış hızını tam olarak kontrol edebiliyor.

Gelişmiş kalp ritim sistemi, kalp atışını da sürekli takip ederek herhangi bir sorunda uyarı gönderilmesini sağlıyor. Bunun dışında tüm uygulamalardan bildirim alma, uyku takibi, Bluetooth 5.0 desteği, 25 güne kadar varan pil ömrü gibi artıları olan yeni akıllı saatin fiyatı ise 33 dolar olarak açıklandı. Şimdilik Xiaomi Mibro Air için Türkiye satışı yok ama bu tür ürünler ülkemize de sık sık geliyor. Yakın zamanda satışlar yapılabilir.